Търси се: Ицо Хазарта (2 част)

За първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче разкрива какъв е Ицо Хазарта като баща

Реклама

За първи път в телевизионен ефир едно прекрасно момиче разкрива какъв е Ицо Хазарта като баща. Това е неговата по-малка дъщеря Лора. Рапърът има и по-голяма дъщеря - Аделина, която вече върви по свой път в живота. Лора разкрива, че баща й е изключително добър кулинар и най-много обича да й прави пържоли. И смята, че двамата си приличат най-много по чувството си за хумор. "Най-често ходим на Витоша и караме колела. Той е много умен и забавен. Той е супер баща", споделя тя. И признава: "Аз също искам да се занимавам с музика, но искам да стана пианистка."

"По-скоро не бих я подкрепил в желанието й да се занимава с музика. Ако иска да се занимава с музика в България, тя ще бере страшни ядове, заради това, че е мое дете. От друга страна обаче искам да направя така, че моите деца да са умни, добри и възпитани и с техния си акъл да влизат в живота. Каквото тя реши", казва Ицо в откровен разговор в студиото на "Търси се".

"Изобщо не можем да сравняваме бащинството с музиката. Бащинството е едно от тези неща, които ти дава много и на много те учи. Децата, жена ми, близките – това е. Те са най-важното. Музиката си е друго", признава с емоция рап изпълнителят.

От приятелския му кръг, извън публичността, Нели и Меги срещат Ицо с един от най-близките му хора – неговия бизнес партньор и приятел Петър. В момента Ицо учи гръцки език и Петър го предизвиква да покаже напредъка си в едно изречение. Как ще се справи с тази провокация рапърът - вижте във видеото.