Търси се: Михаил Билалов (2 част)

Вижте какви изненади са му подготвили Меги и Нели

Търси се: Михаил Билалов (2 част)

Реклама

Той е роден в Русе, но израства в Бургас. Дете е на актьори и поради тази причина детството му преминава около сцената. Съвсем естествено завършва НАТФИЗ и тръгва по пътя на родителите си.

Съдбата го отвежда във Франция, където завършва ландшафтна архитектура във Версай и тотално се откъсва от театъра. През това време работи като секретар, продавач, служител в рекламна агенция и готвач. Женен е за японка, има две дъщери, които и до днес живеят в Париж. 

В България го връща отново професията и тук той има шанс да работи с таланта си. Завръща се на българската сцена през 2009 г. със спектакъла на Явор Гърдев "Козата или коя е Силвия", а после печели зрителите с ролята на Джаро в сериала "Под прикритие". 

Освен професионални предизвикателства в България, той среща и голямата любов в лицето на красивата сценаристка Ваня Николова, с която делят професионалния и личния живот вече близо 8 години.

За трудностите и ада в дните. За голямата среща с любовта, за бащинството като пълна отдаденост. Изключителният актьор Михаил Билалов, който радва зрителите на нашата телевизия и като водещ на "Стани богат", днес е гост в "Търси се" с емоционални откровения, идващи от сърцето.