Реклама

Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи Найденова и психологът Ивелина Георгиева отпаднаха от надпреварата за сърцето на Алек Младенов, след като не получиха цвете от новия „ерген“ на България по време на двете Церемонии на Розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир. Напред в надпреварата продължават 21 очарователни дами, а коя от тях ще направи най-силно впечатление на Алек, зрителите предстои да разберат в следващите епизоди на „Ергенът“ всяка сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV.

„Желая ти късмет!“, бяха думите на Шермин преди сбогуването ѝ с Алек, с когото, по нейни думи, не са успели да се усетят на енергийно ниво. „Чао, Алек! Беше ми много приятно! Пожелавам ти да намериш това, което търсиш“, заяви Мартина на Младенов преди да напусне имението на любовта завинаги. „Чао! Беше ми много приятно!“, пък бяха последните думи на Габи. Момичетата отпаднаха от „Ергенът“ на инфарктна Церемония на Розата, в която Алек постави своеобразен „рекорд“ по недадени рози – цели три.

Във вчерашния епизод бизнесменът избра да даде последното си цвете на стюардесата Йоана и трябваше да се раздели с Ивелина. „Съжалявам, че нямахме възможност да се опознаем. Пожелавам ти късмет!“, каза Алек на раздяла с психоложката. „Може би има малко тъга заради това, че си тръгвам. И то единствено заради липсата на възможност Алек да ме опознае повече. Връщам се при хората, които ме обичат. Надявам се да намеря моя мъж. Той си ме чака някъде. А пък Алек да намери жената, която иска да бъде до него“, бяха последните думи на Ивелина в романтичното риалити.

В третия епизод от дигиталното продължение на „Ергенът“ – „След церемонията“ Наум ни среща с Шермин, Габи и Мартина, а в четвъртия – с Ивелина. Какво не им достигна, за да продължат напред в предаването и да получат роза от най-желания ерген – разберете от видеата!

Тази седмица участничките в „Ергенът“ бяха изправени пред вълнуващи предизвикателства. За да се впуснат в ожесточена битка за ценната снежнобяла роза, даваща им право да си „откраднат“ романтична среща с Алек, когато пожелаят, те бяха разделени в два отбора – „Русалки Юнайтед“ и „Родоски Колоси“. На пръв поглед забавното предизвикателство стана повод за невиждана досега „спортна злоба“ от страна на по-младите претендентки към тези с по-голям житейски опит, а това определено успя да нажежи обстановката в имението до краен предел. „Русалките“ успяха да извоюват победата, а трите победоносни рози отидоха в ръцете на „най-вражеските снайперистки“ в „лабиринта на любовта“ – Барбара, Мартина и Теа. На следващия ден участничките бяха поканени на първата си групова среща с Алек, който им бе подготвил същинска олимпиада. Триумфалната победа на „Розовите музи“ им осигури незабравима парти вечер с Алек, на която той засвидетелства своя интерес към Габриела със специална роза.

Зрителите станаха свидетели и на първата индивидуална среща в третия сезон на „Ергенът“. Алек отведе избраницата си – Екатерина, на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, а усамотението им продължи необичайно дълго – цели 48 часа. „Ергенът“ успя да „скъси дистанцията“ и с още една от претендентките за неговото сърце – Маги, с която споделиха изключително чувствен момент в градината на имението. Силно впечатление на Алек направи и борбената Милена, която намери сили да му се разкрие душевно и да му сподели своята емоционална история. Зрителите научиха и голямата тайна, която пазят две от участничките – Габриела и Памела, а именно, че са сестри. Те обаче не смятат да разкриват истината, поне засега. Имението на любовта пък бе разтърсено от грандиозен скандал, след като Христиана обвини Силви във „вещерство“. Юристката бе отлъчена от вечерния коктейл, а това стана повод по време на Церемонията на Розата тя открито да разкрие на Алек, че почти всички в къщата са се настроили срещу нея.

 

Последни

Реклама