Бурни страсти, неочаквани целувки и смели провокации тази и утре вечер в „Ергенът“ по bTV

Надпреварата за сърцето на Евгени Генчев става все по-ожесточена, а дамите предприемат дръзки ходове в конкуренцията помежду си

Реклама

Изключително емоционални и изпълнени с обрати обещават да бъдат следващите два епизода на най-романтичното риалити в родния ефир – „Ергенът“, тази и утре вечер (8-9 март) от 21:00 ч. по bTV. Зрителите предстои да станат свидетели на забавни състезания, откровени признания, романтични моменти и две целувки, след които нищо няма да е същото. В надпреварата за сърцето на Евгени Генчев продължават 21 дами, но и тази седмица за две от тях приказката ще свърши и ще трябва да напуснат имението на любовта завинаги.

 

Тази вечер (8 март) своята покана за индивидуална романтична среща ще получи дама, за която усамотението с Евгени е дългоочаквано. Новият „ерген“ на България ще посрещне избраницата си с конче за езда, а след това двамата ще се разходят из най-красивите кътчета в Бодрум, хванати за ръка. Каква изненада е подготвил Евгени за девойката и с какво ще успее да я трогне почти до сълзи, предстои да разберем от 21:00 ч. по bTV.

 

Междувременно, в имението останалите момичета ще трябва да се разделят по двойки „най-добри приятелки“ и да изразят мнение коя от дамите, според тях, е „най-талантлива“, „най-романтична“, „най-умна“, „най-фалшива“, „най-надута“, „най-жадна за внимание“, „най-лесно податлива на манипулации“, „най-неподдържана“ и „най-голям провокатор“. На пръв поглед забавното предизвикателство ще стане повод за невиждан досега скандал, който дълго ще отеква зад стените на красивото имение.

 

По време на традиционния коктейл Евгени ще провокира участничките с вечер, в която „дамите канят“. Момичетата, от своя страна, ще предприемат стратегия, която определено ще успее да изненада виртуоза, но за една от тях престоят ѝ в романтичната надпревара ще се окаже обезсмислен. Вечерта ще завърши с разтърсваща Церемония на розата, а каква ще бъде причината дамата, която ще се сбогува с Евгени, да си тръгне от имението не с празни ръце, а с цял букет от рози, зрителите ще разберат тази вечер от 21:00 ч. по bTV.

 

В четвъртък вечер (9 март) е време за поредната групова среща, в която 10 от претендентките ще се превърнат в сексапилни „спасителки на плажа“. На тях ще бъде поверен животът на „давещия“ се Евгени, който ще трябва да спасят с всички възможни техники. Най-добрата „спасителка“ ще получи възможност да прекара остатъка от деня си в компанията на музиканта на пикник на брега на морето.

 

Вечерният коктейл обещава да бъде изпълнен с обрати, а в имението ще се разрази истинска буря от страст след една неочаквана целувка, която ще се приеме с огромна изненада от страна на останалите претендентки. Зрителите предстои да станат свидетели на инфарктна Церемония на розата, в която една от дамите ще събере смелост да целуне страстно Евгени пред всички останали, а за друга бодрумската приказка ще приключи завинаги. Защо решението на виртуоза ще предизвика сълзи в очите на едни и радост у други, не пропускайте да разберете в „Ергенът“ само по bTV!

Тагове: ергенът