Евгени отправя официално предложение за брак във финала на „Ергенът“ тази седмица по bTV

Какъв ще бъде отговорът на избраницата на музиканта ще стане ясно в четвъртък от 20:00 ч. по bTV

Реклама

Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на най-романтичното приключение в българския телевизионен ефир „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер по bTV. След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните седмици, световноизвестният виртуоз Евгени Генчев е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду Елена, Валерия и Микаела. Трите стигнаха до финалната права по пътя към сърцето на музиканта, а коя от тях ще получи официално предложение за брак и какъв ще бъде отговорът ѝ, предстои да разберем само в ефира на bTV.

Снимка: Асен Великов

 

„От 25 жени, с които имах възможност да се запозная в това приключение тук, с Елена, Микаела и Валерия успяхме да постигнем най-голяма близост и да създадем най-силна връзка. И трите са изключително различни, но същевременно притежават много ярка индивидуалност, чар и красота. Изборът ми не е труден, а направо невъзможен. Бурята от емоции, която и трите предизвикват у мен, заглушава и разум, и ум… дори сърцето“, споделя Евгени на прага на съдбоносния си избор.

Снимка: Асен Великов

 

Пианистът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет. Пред майка си и най-добрата си приятелка Елена ще признае, че е влюбена както никога досега, а Микаела няма да сдържи емоциите си от сантименталния жест, който доведеният ѝ баща ще направи специално за Евгени. Валерия пък ще бъде посъветвана от майка си да остави на по-заден план каузата си, ако иска наистина да задълбочи отношенията си с пианиста. Дали защитничката на животни в беда ще изрази готовност да направи компромис с призванието, на което е посветила живота си, не пропускайте да разберете в сряда вечер (17 май) от 21:00 ч. по bTV.

Снимка: Асен Великов

Евгени ще отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Средиземноморието, а в края на вечерта зрителите ще станат свидетели на последната за сезона Церемония на розата, белязана от тъга и разочарование, след като музикантът обявява решението си с коя от тях да се раздели на крачка от големия финал.

 

Снимка: Асен Великов

Развръзката във втория сезон на „Ергенът“ предстои в четвъртък (18 май) със специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. в ефира на bTV. Тогава в имението на любовта ще пристигнат родителите на Евгени, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на техния син. Харизматичният „ерген“ ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, вратите на което предстои да отвори за пръв път.

Снимка: Асен Великов

 

На специална Церемония Евгени ще обяви окончателното си решение с коя от дамите да се раздели завинаги и на коя да отправи официално предложение да задълбочат взаимоотношенията си и в реалния живот. Валерия, Микаела или Елена – коя от тях ще чуе от Евгени думите: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, с пръстен в ръка – не пропускайте да разберете в големия финал на „Ергенът“ в четвъртък от 20:00 ч. по bTV.

Снимка: Асен Великов

 

Снимки: Асен Великов

Тагове: ергенът