Евгения отпадна от надпреварата за сърцето на Евгени Генчев в „Ергенът“

Музикантът се превърна в класен ръководител в „Колежа на любовта“, но балът на випуска не премина според очакванията на ученичките му

Реклама

Маркетинг специалистката Евгения Миланова е поредната претендентка в „Ергенът“, която трябваше да се раздели с Евгени Генчев, след като не получи роза от виртуоза по време на Церемонията, състояла се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

 

„Евгени, пожелавам ти да избереш най-подходящата жена за теб. И съм сигурна, че ще го направиш!“, бяха думите на Евгения преди да се сбогува с новия „ерген“ на България, а той, от своя страна, ѝ благодари за искреното пожелание. "Щастлива съм, че преживях това приключение, че се запознах с момичетата и с Евгени. А сега продължавам да търся любовта навън и съм сигурна, че ще получавам безброй рози от много хора", заяви маркетинг специалистката преди да напусне имението на любовта.

 

Тази седмица своята покана за индивидуална среща получи шампионката по карате Айлин, а уединението им с Евгени бе повече от романтично. Понесени на крилете на страстта, двамата плуваха с делфини, а световноизвестният музикант бе подготвил и специална изненада за избраницата си – живо изпълнение на любимата ѝ песен, което успя да я трогне до сълзи. „Чувствам се щастлива и мисля, че след днес още повече започвам да харесвам Евгени“, сподели развълнувано Айлин. В същото време нейната най-добра приятелка – Валерия, не скри опасението си, че е възможно Евгени да се влюби в шампионката по карате: „Тя е много красива, имат какво да си говорят, имат доста общи неща“.

 

Зрителите станаха свидетели и на нестандартна групова среща, в която Евгени стана „класен ръководител“ на Елена, Меган, Габи, Пам, Ивелина, Айлин, Поли, Боряна, Ирина и Джия в „Колежа на любовта“. В час по философия момичетата размишляваха на тема „Съществува ли любовта от пръв поглед?“, а своята най-аргументирана теза представи Поли, която заслужи шестица от класния. В баскетболната надпревара в час по физическо най-резултатна се оказа Айлин, която получи допълнителен „Час на класния“ в компанията на Евгени.

 

Вечерта завърши с подобаващ бал на випуска, разтърсен от неочакваната поява на Валерия, която не бе сред момичетата от класа на виртуоза. Той обаче я покани да се усамотят и дори ѝ подари розата, която бе предвидена за някоя от випускниците му. Това предизвика смут у останалите участнички, а най-разочарована остана редакторката Елена, която определи поведението на Валерия за „глиганско“ и се обиди на Евгени.

 

Как ще се развият отношенията на момичетата с Евгени и кои ще са следващите отпаднали претендентки, не пропускайте да разберете в епизодите на „Ергенът“ в сряда и четвъртък от 21:00 само по bTV!

 

Вижте как Александра и Ева от първия сезон на „Ергенът“ коментират последните събития в имението в дигиталната поредица „Още за Ергенът“!

Тагове: ергенът

Последни

Реклама