Реклама

Повече от изненадваща бе голямата развръзка на най-коментираното приключение в родния ефир – „Ергенът“ – както за зрителите на bTV, така и за двете финалистки, които успяха да стигнат до финалната права в надпреварата за сърцето на Алек. След поредица от емоционални събития и неочаквани обрати, съпътствали Магдалена и Надежда по време на целия им престой в имението, и двете бяха убедени, че чувствата им ще бъдат споделени и ще си тръгнат ръка за ръка с Младенов.

За да подкрепят Алек в най-трудния момент за него до сега в предаването, в къщата на остров Родос пристигнаха майка му и една от сестрите му, които се срещнаха и разговаряха със стигналите до финала дами. След двете запознанства, Алек отведе последователно Маги и Надежда на последни индивидуални срещи.

Големият ден започна с много трепетни емоции и очаквания. До мигът, в който Магдалена и Надежда не се оказаха една до друга, за да чуят решението на Алек.  С видеопослание до двете бизнесменът им съобщи, че не може да направи избор, тъй като изпитва силни чувства и към двете им едновременно. 

„И сега идва трудното… Сигурно се чудите защо не съм сред вас в този дългоочакван момент. Искам да знаете, че не ме интересува какво ще си каже който и да е, освен нас тримата. Не ме интересува какво ще си помислят хората, нямам и не съм дошъл тук с подготвени очаквания. Не очаквам разбиране дори от вас, защото аз самият не се разбирам напълно в последните няколко седмици. Честно казано, не ме интересува изобщо, че могат да ме приемат за страхливец или като някой, който се опитва да избяга от отговорност. Мисълта да застана пред всяка от вас поотделно и да обясня решението си ме тормози от седмици. Убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение. Убеден съм, че каквото и да реша, ще бъде едновременно и правилно, и грешно, защото големият въпрос е дали един мъж може наистина да бъде влюбен в две жени едновременно. И отговорът, според мен, е „не“. Вероятно трябваше да се разделя с една от вас, така че да ми е по-лесно да се отдам на другата. Но не събрах кураж! Вероятно защото съм слаб и си давам сметка за това твърде късно. Моля ви да ми простите! Каквото е писано, ще стане!“, обяви Алек, изтъквайки, че не се чувства готов да вземе крайното си решение заради силните чувства, които изпитва и към двете дами едновременно.