Лиа и Райя не получиха роза от Евгени Генчев и напуснаха имението на „Ергенът“

И тази седмица зрителите на bTV станаха свидетели на страстни целувки, бурни емоции и неочаквани обрати

Реклама

Писателката на любовни романи Лиа Кръстева и йога учителката Райя Куцарова са поредните две дами, които трябваше да се сбогуват с Евгени и да напуснат имението на любовта, след като не получиха роза от виртуоза по време на двете Церемонии, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

 

„Благодаря ти и ти пожелавам да намериш другата част от твоята душа“, бяха последните думи на Лиа преди да се раздели с Евгени и да се сбогува с приятелките си в имението, които я изпратиха със сълзи на очи. Писателката остана с празни ръце, след като Евгени избра да даде последната си роза на Елена, с която по-рано имаха тежък разговор относно сблъсъка между правила и първосигнални действия. Намекът на пианиста, че е тук, за да се води изцяло от порива на сърцето си, накараха редакторката да поиска извинение от Валерия за това, че я е осъдила по-строго, отколкото действията ѝ на бала на „Колежа на любовта“ са заслужавали. Тази нейна постъпка определено получи одобрението на Евгени, с когото още на следващата вечер преминаха на следващо ниво, засвидетелствайки привличането помежду им със страстна целувка.

 

По време на вчерашната церемония световноизвестният виртуоз избра да се раздели с йога учителката Райя, която изпрати с пожелание да срещне това, което търси, но тук не е успяла да открие. „Не мога да повярвам, че всичко това приключва. Ще ми липсва това вълнение от мисълта дали Евгени ще ме покани, дали ще получа роза… Имах много хубави мечти за това, което можеше да се случи“, сподели през сълзи Райа преди да напусне завинаги красивото имение на любовта.

 

Тази седмица своята покана за индивидуална среща от Евгени получи фолк певицата Джия. Двамата се насладиха на релаксиращ тайландски масаж, а по време на процедурата виртуозът изненада изпълнителката, вземайки нещата буквално „в свои ръце“. Романтичното уединение на Евгени и Джия завърши с повече от страстна целувка, която певицата определи като най-горещата в целия си живот, а искрите помежду им не останаха скрити от най-добрите ѝ приятелки – Валерия и Айлин, които също са се докосвали до устните на пианиста.

 

Зрителите станаха свидетели и на поредната забавна групова игра, в която момичетата трябваше да свалят чорапите си в пълен със слузна течност басейн. Най-добро представяне записа Пам, която заслужи титлата „домакин на вечерния коктейл“ и правото да определя с кои от участничките Евгени да се усамоти в градината на имението. Коктейлът обаче завърши катастрофално, след като Габи и Елисавета решиха да бойкотират Пам и прекъснаха уединението на Евгени с една от избраниците ѝ – Ирина. Есеистката реагира остро на постъпката им, която определи за изключително недостойна, а Габи, от своя страна, за пръв път предпочете да не подходи с типичното си чувство за хумор и директно избухна, изричайки обидни епитети.

 

Вижте как Александра и Ева от първия сезон на „Ергенът“ коментират последните събития в имението в дигиталната поредица „Още за Ергенът“!

Тагове: ергенът