Реклама

Ударна доза страст, интриги и ревност ни очаква в следващите два вълнуващи епизода на „Ергенът“ тази и утре вечер от 20:00 ч. по bTV. Непредсказуеми обрати, неочаквано разединение и открити сблъсъци очи в очи преобръщат хода на събитията в най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир.

В сряда вечер (6 март) своята покана за индивидуална романтична среща ще получи дама, за която усамотението с Алек е дългоочаквано. Най-желаният „ерген“ на България е подготвил специална изненада за своята избраница, но възможността някоя от „русалките“ – Барбара или Теа – да се възползва от привилегията си да ѝ „забие снежнобяла роза в гърба“ и да открадне срещата ѝ с Младенов ще нажежи обстановката в имението до краен предел. Дали Алек ще сподели деня си в компанията на дамата, която е пожелал да опознае насаме, или ще бъде изненадан от неочакваната поява на друга претендентка, зрителите ще разберат точно в 20:00 ч. по bTV.

Докато „ергенът“ е на индивидуално усамотение, останалите момичета в имението ще търсят „истината за любовта“ в компанията на Наум в поредното забавно групово предизвикателство. Водещият ще посрещне дамите в най-модерната философска школа – Родоската академия по риторика, където те трябва да премерят сили в умението си да дебатират. Дискусията ще се проведе в пет кръга, като във всеки рунд ще участва по един представител от отбор. На финала най-изкусната ораторка с най-неоспоримите аргументи ще спечели специалната награда на Академията – не диплома, а подписана и подпечатана покана за предстоящата на следващия ден групова среща с Алек.

Темите, които участничките ще трябва да разискват, ще противопоставят двата „лагера“ в имението на любовта – групата на младите и енергичните и тази на зрелите и опитните… или иначе казано – „малките пантерки“ срещу „дърти кърти“. Дава ли предимство по-големият житейски опит по пътя към сърцето на един мъж и има ли значение възрастта в сексуалните отношения, както и в готовността на една жена да стане майка, предстои да разберем още тази вечер в 20:00 ч. по bTV.

Породените от Христиана съмнения за негативно енергийно влияние от страна на набедената за „вещица“ на къщата – Силви – ще станат повод тихият залив на имението за пореден път да бъде разлюлян от бурно вълнение. Зрителите на bTV ще станат свидетели на поредица от паранормални и необясними явления, които ще започнат да „сполетяват“ момичетата, които смятат Силви за „енергиен вампир“ със свръхестествени способности. Опасението, че Алек може да бъде „омагьосан“, ще накара дамите от „Шуши груп“ да предприемат незабавни „антидемонични мерки“ и да разобличат с какво „тайно магическо средство“ си служи юристката, а своеобразният „лов на вещици“ обещава да разтърси стените на имението, както никога досега.

По време на вечерния коктейл Алек ще усети назряващия конфликт и ще пожелае да чуе гледните точки и на двете страни. Какво ще предизвика сълзи в очите на дамата, определяща се за най-голям непукист в имението – Христиана, и какво обещание ще даде тя на най-желания „ерген“ на България, предстои да разберем. Вечерта ще завърши с поредната Церемония на Розата, след която още една от претендентките ще остане с празни ръце и ще трябва да се сбогува с Алек завинаги.

В четвъртък вечер (7 март), наред с победителката в груповото предизвикателство „Истината за любовта“, Младенов ще покани още 7 дами на 5-звездно бийч парти… без правила. „Ергенът“ ще очаква момичетата на брега на морето, където те ще го видят в съвсем различна… секси светлина. Доброто настроение по време на щурия купон ще бъде помрачено от неочакваното отпращане на една от дамите, а каква ще бъде причината участничката да бъде принудена да напусне компанията на Алек преждевременно, предстои да стане ясно утре вечер от 20:00 ч. по bTV. По време на вечерния коктейл зрителите ще станат свидетели и на изключително дръзкия ход на една от претендентките, след който Алек ще бъде принуден да вземе категорично решение. „Церемонията на Розата“ ще нажежи страстите до краен предел и ще провокира емоционален срив не само у отпадналата дама.

Тагове: Ергенът

Последни

Реклама