Реклама

Изключително емоционални обещават да бъдат финалните епизоди на „Ергенът“ в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV. След драматичните събития, които разтърсиха имението на любовта през последните няколко седмици, Алек е изправен пред най-трудното си решение до този момент – да избере своя спътница в живота измежду трите дами, стигнали до финалната права по пътя към неговото сърце – Магдалена, Йоана и Надежда.

 

Бизнесменът е подготвил специални изненади за трите финалистки, а първата от тях е среща с най-близките им, които ще ги посетят в имението, за да им окажат подкрепа и да им дадат съвет. Алек ще отведе и трите претендентки на вълнуващи индивидуални романтични срещи из най-красивите кътчета на Родос, а в края на вечерта зрителите ще станат свидетели на последната за сезона „Церемония на Розата“, белязана от тъга и разочарование, след като „ергенът“ обяви решението си с коя от тях да се раздели на крачка от големия финал.

 

Развръзката в третия сезон на „Ергенът“ предстои в четвъртък (16 май) от 20:00 ч. в ефира на bTV. Тогава в имението на любовта ще пристигнат майката и сестрата на Алек, които ще се запознаят с двете участнички, стигнали до заключителната фаза в надпреварата за сърцето на Младенов. Харизматичният „ерген“ ще има възможност да се уедини насаме с тях в имението си, а какво ще бъде окончателното му решение на финала на най-вълнуващото телевизионно приключение – предстои да разберем единствено и само по bTV!

 

Не пропускайте голямата развръзка в „Ергенът“ – тази и утре от 20:00 ч. по bTV!

Тагове: ергенът