Станаха ясни имената на трите финалистки в „Ергенът“

Реклама

HR специалистът Надежда Вишева, стюардесата Йоана Младенова и управителката на заведение Магдалена Томова са трите дами, които продължават към финалната права на романтичното приключение „Ергенът“ по bTV. Зрителите предстои да научат какво ще е крайното решението на Алек следващата седмица в двата кулминационни епизода в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. Имената на трите финалистки станаха ясни след тазседмичните „Церемонии на Розата“, на които бизнесменът избра да се раздели със софтуерния инженер Надя Георгиева и студентката Валерия Дакова.

„Алек, послушай сърцето си, но и разума също. Благодаря ти за всичко!“, бяха последните думи на Надя на сбогуване с Младенов. По време на Церемонията тя остана последна заедно с най-добрата си приятелка в имението – Йоана. Алек избра да даде последното си цвете на стюардесата, а Надя остана с празни ръце и трябваше да се раздели с романтичната приказка завинаги. „Аз бях напълно естествена и се държах като себе си. Просто явно не си допаднахме достатъчно“, признава Надя пред Наум Шопов в поредния епизод на дигиталната поредица „След церемонията“, който може да гледате от тук.

Последната роза по време на вчерашната Церемония бе за Маги, а без цвете остана изкусителната Валерия. Въпреки че малко преди това на романтичната им среща с Алек и двамата бяха на мнение, че помежду им има „страшна химия“, болката от мрачните спомени, която преследваше студентката по време на целия ѝ престой в имението, в крайна сметка се отрази и на отношенията ѝ с Младенов. „Трябваше първо да оправя миналото преди да мисля за бъдещето“, заяви Валерия при раздялата си с Алек, а той, от своя страна, ѝ обясни, че е взел това решение, тъй като не я е почувствал достатъчно заради неувереността ѝ: „Аз мисля, че първо трябваше да помислиш за общото ни бъдеще преди да помислиш за твоето минало. Съжалявам, ако съм те объркал“.

В дигиталното продължение на „Ергенът“ – „След церемонията“ – Валерия не скри пред Наум разочарованието си от пропуснатите шансове с Алек: „Не успях да изневеря на себе си, ако мога така да го нарека. Не можах да се обясня в любов, защото просто не съм човек, който говори за своите чувства и емоции. Аз ги изразявам, не мога да ги скрия“. Гледайте епизода от тук!

Тази седмица Алек бе подготвил специални изненади за момичетата, като ги отведе на вълнуващи приключения извън стените на имението. Заедно те посетиха приют за магарета, където дамите получиха специалната привилегия да кръстят новоспасените там животинки. След нестандартната групова среща, изпълнена с много емоции, Младенов покани Маги на индивидуално уединение. Двамата се насладиха на романтична вечеря под звездите, но един неканен гост – магарето Марко – направи изживяването още по-магично.

На следващия ден Алек отправи интересна задача към дамите на своето сърце, като ги предизвика да го открият с помощта единствено на компас и карта. Дамите тръгнаха от имението с впечатляващ „ергенобил“ в търсене на единствената вярна посока, а с отличните си шофьорски умения Надежда ги отведе към къмпинга, където бизнесменът ги очакваше с нетърпение, за да прекарат незабравима нощ под открито небе. Смелото решение на Надежда да се измъкне от палатката на момичетата и да се сгуши в обятията на Алек обаче предизвиква вълна от недоволство сред Йоана, Маги и Валерия.

Не пропускайте голямата развръзка в „Ергенът“ – в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. по bTV!

Тагове: Ергенът