Тази вечер Евгени избира между Валерия и Елена във финала на „Ергенът“ от 20:00 ч. по bTV

Родителите на пианиста пристигат в имението в деня преди съдбоносното му решение

Реклама

Студентката по право Микаела Мадолева финишира на трето място в „Ергенът“, след като вчера не получи цвете от Евгени Генчев по време на последната за сезона Церемония на розата в най-романтичното телевизионно приключение в българския ефир. Вечно усмихната Мика си тръгна от имението на любовта след изключително емоционална среща с родителите ѝ Ирена и Маки и романтично уединение с Евгени из най-красивите средиземноморски кътчета.

 

„Това е едно от най-трудните решения, които съм взимал. Ти си невероятен човек, ти си човекът-усмивка. Много те харесвам, но още повече харесвам семейството ти – те са страхотни хора. Ако успееш да срещнеш мъж, който да те направи толкова щастлива, колкото баща ти прави твоята майка, ще си направила най-хубавото нещо в живота“, бяха думите на Евгени на сбогуване с Микаела.

 

„Благодаря ти за всичко! Искам да си щастлив и вдъхновен. Благодаря ти, че ме изкара от зоната ми на комфорт и че ме оцени. Продължавай да бъдеш такъв, какъвто си. Надявам се да си щастлив с избора си и всичко да е прекрасно, защото го заслужаваш. Някой ден ще дойда на твой концерт, защото едно от най-красивите неща, които съм чувала в живота си, е твоето свирене“, не скри емоцията си тя преди да напусне имението на любовта завинаги.

 

Тази вечер, в специален тричасов епизод от 20:00 до 23:00 ч. по bTV, Евгени ще бъде изправен пред съдбоносен избор. На специална Церемония той ще се срещне и с двете финалистки – Елена и Валерия, като едната ще чуе думи на раздяла, а другата – обяснение в любов и официално предложение за брак. „Днес е денят, в който всичко ще се промени. Чувствам се много развълнуван, нетърпелив, но същевременно притеснен“, не крие емоцията си пианистът на метри от финала на любовното приключение.

 

За да се запознаят с претендентките и да дадат съвет на сина си, в имението ще пристигнат родителите на Евгени – Светла и Танко. Те ще имат възможност да поговорят насаме с Валерия и Елена, а какво ще провокира открито противоречие между майката на музиканта и една от дамите, измежду които той трябва да направи своя избор – отговорът тази вечер от 20:00 ч. само по bTV.

 

Зрителите ще станат свидетели и на последните индивидуални романтични срещи на Евгени с двете финалистки, като за пръв път виртуозът ще отвори вратите на имението си специално за тях. Валерия или Елена – коя от двете ще чуе от Евгени думите: „Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, ще разберем тази вечер в специалния тричасов финал на „Ергенът“ от 20:00 до 23:00 ч. по bTV!

Последни

Реклама