Виктор „се жени“ тази седмица в „Ергенът“ по bTV

Предстои най-инфарктната Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от дамите, между които има най-голямо напрежение в имението

Реклама

Най-романтичното телевизионно приключение „Ергенът“ продължава и този четвъртък, и петък от 21:00 ч. по bTV. В четвъртък вечер (14 април) имението на любовта ще се превърне в снимачна площадка на бляскава романтична фотосесия, по време на която участничките ще скъсят дистанцията с Виктор повече от всякога. Всяка от участничките ще трябва да влезе в различна роля, за която преди това трябва да се пребори.

 

Сред сюжетите, които дамите ще разиграят заедно с първия „ерген“ на България, са „50 нюанса сиво“, „Пепеляшка“, „Спасители на плажа“, „Фермери“, „Адам и Ева“ и „Младоженци“. Какви емоции ще предизвика у останалите претендентки Деница, която ще се пребори за най-желаната роля и „ще мине под венчилото“ с Виктор, и коя от дамите ще се справи най-добре с превъплъщението си и ще получи специална покана за индивидуална романтична среща – зрителите ще разберат в „Ергенът“ от 21:00 ч. само по bTV.

 

Междувременно Виктория Капитонова ще се осмели да постави ултиматум на Виктор, като го накара да избира между нея и участничката, която тя смята за своя най-голяма конкуренция – Александра. В края на вечерта ще се проведе Церемонията на розата, след която поредна участничка няма да получи роза от „ергена“ на България и ще трябва да напусне имението завинаги.

 

В петък вечер (15 април) Виктор ще отправи специална покана към една от дамите, с която до този момент не са имали възможност да се опознаят, за романтично пътешествие в необятното Средиземно море. Срещата обаче ще завърши с разочарование за Виктор. За пръв път „ергенът“ ще се почувства отхвърлен от избраницата си, след като тя отказва да отвърне на опита му да я целуне. 

В имението останалите момичета ще се изправят една срещу друга в състезание по обща култура, в което една от претендентките неочаквано ще покаже завидни знания, а друга ще шокира останалите с отговорите си. В края на вечерта ще се проведе най-инфарктната до момента Церемония на розата, в която Виктор ще трябва да избира между две от момичетата, между които има най-голямо напрежение в имението – Александра и Людмила. За пръв път Церемонията ще предизвика всеобща радост сред участничките, след като разберат за коя от двете няма да остане роза и ще трябва да се сбогува с Виктор. Коя ще е тя – отговорът само в „Ергенът“ от 21:00 по bTV. 

Не пропускайте „Ергенът“ и тази седмица – в четвъртък и петък от 21:00 ч. само по bTV!