Защо господин министър?: Гост е Виолета Коритарова

„Хемус“ не е готова, защото през тези три години се създаде хаос“, каза в предаването „Защо, господин министър“ с водещ Жени Марчева служебният министър на регионалното развитие и благоустройството

Защо господин министър?: Гост е Виолета Коритарова

Реклама

„Хемус“ не е готова, защото през тези три години се създаде хаос“, каза в предаването „Защо, господин министър“ с водещ Жени Марчева служебният министър на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова.

„Бяха упреквани предишни правителства за начина на възлагане. Встъпвайки в длъжност, получих информация, че строителството продължава. Строи се по договорите, сключени по инхаус процедурите. Договорите са индексирани. По първия участък от Боаза до Дерманци се строи от началото на сезона. Изпълнени са 68%. По втория участък дейностите също продължават. Изпълнени са над 23% от строителните работи. По третия участък са изпълнени над 50%“, добави тя.

„Първият участък ще бъде завършен до края на 2024 година. Останалите участъци до Плевен ще бъдат завършени до края на 2026 година“, категорична е Виолета Коритарова.

Какво още каза тя, вижте във видеото!