Новите пепеляшки мечтаят за истинската любов

Нашите момичета разкриват сърцата си в последния епизод от поредицата

Реклама

В последния 10 епизод на риалити поредицата "Нашите момичета: Звезди от кориците” красавиците ще разкрият сърцата си пред зрителите на bTV. Ще станете свидетели на изповедта на най-сексапилните и бляскави жени в страната. За какво мечтаят Златка Димитрова, Стела Александрова, Ан Джи, Биляна Йотовска и Бориса Тютюнджиева - отговорите ще ви изненадат!

В епизода ще видите истинското шоу на момичетата на Биляна. Тя ги води в най-популярния клуб в Пловдив за откриването на новия сезон. След това "сексът и градът” вече не са същите! Танцьорките са блестящи, красиви, атрактивни и са "топлес” за радост на ценителите. Но една от тях липсва - плеймейтката Златка Димитрова в последния момент се отказва да участва в шоуто на Биляна. Какво е накарало атрактивната бургазлийка да промени рязко решението си и защо се съмнява, че Благой Георгиев - Багата наистина я обича?

"Казвайте на хората около вас, че ги обичате, колкото можете по-често. Малките жестове са важни”, сподели Златка и призна, че мечтае за голямата любов.

Биляна Йотовска не е доволна от решението на Злати, но тя си има всичко – здраво семейство, успешна кариера на модел и танцовото шоу, което ръководи, става все по-добро. И все пак - дали нещо не й липсва? Биляна носи годежен пръстен и мечтае за сватба на плажа, но така и не знае дали това изобщо ще се случи.

"Мечтая си някой ден дъщеря ми Никол да си има и братче”, с усмивка казва Биби и пожелава на всички да имат нейния късмет.

Бориса Тютюнджиева пък си има работа с един красив, черен, горещ, силен и много буен...кон. Блондинката е влюбена в страхотното животно, но чувствата им май не са взаимни. Конят Руди за малко не я изхвърля. Атрактивната моделка обаче успява да се задържи и да заснеме неповторима фотосесия за ново модно списание. Бориса споделя: "Не обичам нещата да стават по лесния начин. Възпитана съм да съм независима и да вярвам в себе си. Не мога да си представя да разчитам само на мъжа до себе си”.

За какво мечтае непокорната блондинка, ще разберете в последния и най-горещ епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците”.

Нашето момиче Стела Александрова отново излива душата си пред зрителите на bTV. Става ясно, че въпреки че е Мис Септември на популярно мъжко списание, тя отпада предварително от конкурса "Плеймейт” и не може да скрие сълзите си от разочарование и обида. Това обаче не е най-голямата драма на красавицата:

"Мечтая да намеря човек, който да ме обича и да бъде до мен”, признава Стела. Какво още пише в дневника на нашето красиво, но тъжно момиче, ще видите на 27 ноември само по bTV.

И в последния 10-и епизод на риалити поредицата певицата Ан Джи дава всичко от себе си, за да забавлява зрителите. Присъстваме на подготовката и репетицията за участието й при откриването на нов столичен клуб, където Ани изпълнява най-новата си песен "Кучка” и дори кара момичетата да излаят в края й.

"Кучка в днешно време е всяка амбициозна и силна жена, която знае какво иска и как да го постигне с цената на собствените си усилия, а не на нечии капитали. Кучка е новият тип жена, която отстоява себе си в името на любовта”, споделя Ан Джи пред камерата на предаването. Свалила маската на сексапилна певица, Ани разкрива сърцето си, което копнее за истинска любов.

В събота ще видите и как нашето момиче Елеонора Богданова преодолява един от най-големите си страхове – да подкара автомобил. Ели ни води на картинг писта и успява да се справи прекрасно с управлението на колата. И тя обаче мечтае за човек, който да стопли сърцето й и да я подкрепя в трудните моменти.

"Когато някой ни обича, това ни прави щастливи и ни дава сили да продължим напред”, заявява тя.

Очаквайте изповедта на новите пепеляшки в последния епизод на "Нашите момичета: Звезди от кориците” от 16 ч. - само по bTV.