Реклама

Вторият сезон на сензацията „Златно момче“ ще бъде част от селекцията на канала през тази година

Само месец след своя дебют bTV Story – най-новият канал в портфолиото на bTV Media Group, постига изключителен успех и изпреварва конкурентните нишови канали. Разнообразието от премиерни заглавия на съвременни продукции са сред най-гледаните програми на канала. Сензацията „Златно момче“ е фаворит на зрителите в праймтайма на bTV Story, привличайки средно 8,7% от зрителите (GARB, All4+) от началото на годината, като по този начин се нарежда на първо място сред тематичните канали. Любимците от „Опасно изкушение“ Еда Едже и Берк Октай пренесоха своите отношения в премиерния романтичен сериал „Състояние на връзката: Сложно е“, като новият сериал е предпочетен от 7,5% от телевизионната аудитория (GARB, All4+) в периода 01-10 януари 2024.

bTV Story е насочен към цялото семейство и от самото начало предлaга богата програма със съдържание и топ заглавия от целия свят, които веднага успяха да грабнат вниманието на зрителите. Селекцията от провокативни и хитови продукции отрежда на bTV Story четвърто място по гледаемост от началото на 2024 година в най-гледания часови слот 19:00-23:00, което го позиционира веднага след трите националните телевизии – bTV, NOVA и БНТ1 (GARB, All4+).

В програмата на bTV Story, зрителите могат да се насладят на премиерните епизоди от хитовите сериали – „Семейството“ (всеки делник от 19:00 ч.), „Златно момче“ (всеки делник от 20:00 ч.), „Състояние на връзката: Сложно е“ (всяка вечер от 21:30 ч.) и „Чуй ме“ (всяка събота и неделя от 20:00 ч.), както и на теленовелите „Ослепително слънце“ (всеки делник от 16:00 ч.), „Мащехата“ (всеки делник от 17:00 ч.) и „Пантанал“ (всеки делник от 18:00 ч.). Всички премиерни сериали в ефира на bTV Story са достъпни онлайн на VOYO, като потребителите на платформата могат да се възползват от възможността да гледат епизодите на "Семейството", "Златно момче" и "Състояние на връзката: Сложно е" 7 дни преди ефир.

През уикендите bTV Story предлага „Романтичен филмов следобед“ с две вълнуващи кино заглавия от 16:00 и от 18:00 ч., както и криминален слот от 22:30 ч. с класиките в жанра – „Загадъчни убийства по Агата Кристи“ в събота и „Криминалните случаи на Мис Марпъл“ в неделя.

Веднага след края на първи сезон на „Златно момче“, зрителите на bTV Story ще могат да проследят и актуалния втори сезон, епизодите от който ще се излъчват непосредствено след премиерата им в южната ни съседка.

#Емоциизасподеляне

Последни

Реклама