Реклама

„Феята на щангите“ е поредната корейска драма, с която bTV Story ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България. Вълнуващата поредица за несломимия дух на една необикновена спортистка тръгва на 6 юни (четвъртък), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер в запазения час за корейски сериали в ефира на семейния канал – 22:30 ч. Поредицата черпи вдъхновение от успехите на златната медалистка по вдигане на тежести Чан Ми Ран – шампионка от Олимпийските игри през 2008 г. в Пекин – и проследява съзряването на група колежани спортисти, които се борят за мечтите си и посвоему откриват любовта.

 

Историята:

От дете Ким Бок-джу (И Сонг-кьонг) демонстрира изключителна сила, повлияна от баща си, който е бивш щангист. В преследване на мечтата си да се превърне в шампионка по вдигане на тежести, тя постъпва в престижния колеж „Hanwool“, където се обучават най-големите спортни надежди на Южна Корея. Там Ким Бок-джу попада на бивш свой съученик – плувеца Чонг Джун-хьонг (Нам Джу-хьок), който обича да я занася и често ѝ скроява номера. Въпреки веселия си характер, Чонг Джун-хьонг има психологическа травма, която му пречи да постига добри спортни резултати.

 

Съдбата ненадейно среща Ким Бок-джу с диетолога Чонг Дже-и (И Дже-юн), в когото тя се влюбва от пръв поглед. Това я мотивира да се запише в програма за отслабване, а пред нея се открива дилемата дали да започне да сваля килограми заради любовта или да продължи да поддържа силната си физика заради спорта. Колебанието ѝ е разкрито от закачливия плувец, който се оказва брат на лекаря-диетолог и към когото тя постепенно също започва да изпитва привличане. Така щангистката е поставена пред още по-труден избор както в любовта, така и в спорта, а зрителите ще могат да проследят необикновената ѝ съдба в епизодите всеки делник от 22:30 ч. по bTV Story.

 

За сериала:

„Феята на щангите“ е една от най-стриймваните корейски драми в интернет и е сред най-високо оценените сериали в световната филмова онлайн енциклопедия IMDB. В главните роли зрителите ще видят популярните млади актьори И Сонг-кьонг, Нам Джу-хьок, И Дже-юн и Кьонг Су-джин, които се превръщат в любимци на корейската публика и печелят редица награди за отличната си игра. Със специално участие се включва и звездата от „Паралелни светове“ И Чонг Сук.

 

Чан Ми Ран, от чийто живот създателите на драмата черпят вдъхновение, споделя, че оценява високо качествата на поредицата. „Повярвайте ми, животът на спортистите е също толкова непредсказуем, колкото този на героите в сериала“, шегува се носителката на световен рекорд в изтласкването в свое интервю за корейска медия.

 

Не пропускайте вълнуващия корейски сериал „Феята на щангите“ – от 6 юни, всеки делник от 22:30 ч. по bTV Story!

Тагове: btv story

Последни

Реклама