Реклама

Един от най-обичаните сериали у нас – „Опасни улици“ – се завръща от 5 февруари (понеделник) в ефира на семейния канал bTV Story. Епизодите на хитовата турска поредица ще вървят всяка делнична вечер от 19:00 ч. и обещават интригуващи и заплетени случаи за култовия полицейски екип на татко Ръза.

Полицейската сага разказва за истинското лице на Истанбул, където ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. Един полицейски екип трябва да въдвори ред и се отдава на мисията си безрезервно и с цялото си сърце. Без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват различни драми и вълнения, но силната връзка, която са изградили помежду си, винаги ги крепи и ги кара да се чувстват като семейство.

 „Опасни улици“ е истински феномен както у нас, така и в южната ни съседка, където върви от 2006 г. насам. Криминалният хит е един от най-дълго излъчващите се сериали в Турция, като общият брой на епизодите към този момент наброява 661.

 Изпълнителят на главната роля – Зафер Ергин, споделя, че за 18 години дотолкова се е слял с образа си, че „често самият аз се бъркам и понякога, когато се обадя на непознат по телефона и отсреща ме попитат кой съм, отговарям: „татко Ръза“. Вкъщи всички ме наричат „комисар“, а понякога така се обръщат към мен и хората на улицата“.

Как Ръза, Хюсню, Месут, Енгин, Селин, Хакан, Арда, Джемал и Езги ще продължат да се борят срещу беззаконието в Истанбул, не пропускайте да разберете в епизодите на „Опасни улици“ – от 5 февруари (понеделник), всяка делнична вечер от 19:00 ч. по bTV Story!

Тази седмица зрителите на семейния канал ще могат да се насладят на последните епизоди от първия сезон на „Семейството“. Хитовата поредица с Къванч Татлъту предстои да се завърне с последния си втори сезон скоро в ефира на bTV Story!

Последни

Реклама