Тийн хитът „Чуй ме“, специален криминален слот и интригуващи филмови заглавия – в уикенд програмата на bTV Story

Популярните поредици „Сезар Вагнер“ и „Криминалните случаи на Мис Марпъл“ очакват зрителите на новия семеен канал

Реклама

Завладяващ и непредсказуем, хитовият сериал „Чуй ме“ ще направи телевизионната си премиера за България като част от богатата и разнообразна програма на новия семеен канал bTV Story. Разтърсващата тийн поредица, предизвикала фурор в цял свят, тръгва в събота (16 декември) и ще се излъчва всеки уикенд от 20:00 ч.

В центъра на завладяващия сюжет на „Чуй ме“ са Еким и Лейля – приятелки от детинство, които живеят в квартал от средната класа и учат в общинска гимназия. Животът на двете момичета се преобръща, когато една сутрин, докато вървят към училище, Лейля е блъсната от автомобил, чийто шофьор бяга от местопрестъплението с клоунска маска на лицето. За да затворят устите на хората от квартала, които настояват за справедливост, от частния колеж, намиращ се в непосредствена близост до мястото на произшествието, обявяват стипендии за трима младежи от общинското училище. Убедена, че шофьорът, блъснал Лейля, е един от разглезените студенти в иначе престижното учебно заведение, Еким постъпва там заедно с двама свои приятели и съученици – Айше и Бекир. Не след дълго тримата разкриват, че зад вратите на колежа цари тормоз и насилие, а Еким е решена да потърси справедливост за приятелката си и да открие виновника, приковал я към инвалидната количка. Епизодите на „Чуй ме“ са налични и онлайн на VOYO.

Уикенд програмата на bTV Story ще предложи на зрителите и специален криминален слот, където всяка събота и неделя в 22:30 ч. място ще намират най-интригуващите заглавия в жанра от цял свят.

От 16 декември (събота) тръгват премиерните епизоди на хитовия френски сериал „Сезар Вагнер“ („César Wagner“). Главен герой в него е хипохондричен инспектор със закоравяло сърце, който се премества на новото си работно място в полицейското управление в Страсбург и трябва да се адаптира към екипа там. Задачата обаче не се оказва никак лесна, след като на Сезар за пръв път му се налага да се сблъска с чувства и емоции, които до този момент никога не е изпитвал. Какви ще са новите мистерии, с които ще се сблъска инспектор Вагнер, предстои да разберем в съботните вечери от 22:30 ч. по bTV Story, както и онлайн на VOYO.

От 17 декември (неделя) в специалния криминален слот започва излъчването на британската поредица „Криминалните случаи на Мис Марпъл“ („Marple“). Под външността на миловидна стара дама, г-ца Марпъл крие изострена като бръснач интуиция за разгадаване на престъпления. Сложните и заплетени случаи, с които се заема героинята на Агата Кристи, ще бъдат умело разгадавани всяка неделна вечер от 22:30 ч. в ефира на новия семеен канал, а също така и онлайн на VOYO.

През уикендите bTV Story ще зарадва почитателите на седмото изкуство с интригуващи филмови заглавия. Кино следобедите всяка събота и  неделя от 16:00 и от 18:00 ч. обещават вълнуващи емоции за цялото семейство пред екрана, а сред специалните празнични предложения през декември са: „Коледна романтика“, „Коледно решение“, „Коледна история“, „Коледна принцеса“, „Стъклени мечти“, „Да срещнеш г-н Коледа“, „Къде е Дядо Коледа?“, „Страхотна коледна ваканция“ и много други.

Последни

Реклама