Реклама

„Майска младост“ („Youth of May“) е поредната интригуваща корейска драма, с която bTV Story ще зарадва зрителите и почитателите на азиатското кино в България. Вълнуващата поредица, проследяваща необикновената история на двама влюбени на фона на размириците на един от най-големите конфликти в съвременната корейска история, ще се излъчва всяка делнична вечер в запазения час за корейски сериали в ефира на семейния канал – 22:30 ч., като ще са достъпни и онлайн на VOYO.

Историята:

Действието в „Майска младост“ се развива през май 1980 г., насред бурните времена покрай въстанието в град Куанджу. Сериалът проследява любовната история на студента по медицина Хи Те и медицинската сестра Мьонг Хи. Връзката им, обаче, изглежда предопределена от съдбата… 

Хи Те се превръща в гордостта на Куанджу, след като постъпва в Медицинския факултет на Сеулския университет с най-добър резултат по време на кандидатстудентската кампания. Въпреки предразсъдъците към него, породени от факта, че е отгледан единствено от майка си, той има качествата да се превърне в истинско медицинско светило. Най-добрият му приятел Кюнг-су – запален продемократичен активист, настоява двамата да отворят нелегална клиника за студенти, които бягат от правителството. Въстанието в Куанджу започва като протест срещу диктатурата на президента Чун Ду-хван и военното правителство и бързо прераства в демонстрация за демокрация и права на човека.

 

По време на протеста е ранен работник, а в замяна на разходите за дискретното му транспортиране до родния му град, Хи Те трябва да отиде на „сляпа“ среща с момиче, уредена от собствения му баща – обсебения от власт Хуанг Ги-нам. Така съдбата среща Хи Те с Мьонг Хи – млада медицинска сестра, която напуска дома си и сега живее сама в Куанджу. Но за пациентите Мьонг Хи прилича повече на воин, отколкото на ангел… Между Хи Те и Мьонг Хи неочаквано се заражда красива любовна история, но дали чувствата им ще са достатъчно силни, за да оцелеят в разгара на един от най-големите конфликти в съвременната корейска история?

В главните роли в „Майска младост“ зрителите на bTV Story ще видят талантливите млади актьори Ко Мин Ши (в ролята на Мьонг Хи) и И До Хьон (в ролята на Хи Те).

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Майска младост“ – от 24 януари (сряда), всяка делнична вечер от 22:30 ч. по bTV Story!

Тагове:

Последни

Реклама