Доброта

Реклама

Гледайте епизодите на „Доброта“, както и в аванс 7 дни преди ефир от ТУК ->

Историята:

Неслихан (Хатидже Шендил) е жена на средна възраст, изцяло отдадена на своя любящ съпруг Мурат (Исмаил Демирджи), с когото са женени от над 10 години. Двамата отглеждат в любов и взаимно разбирателство двете си деца – Бату и Нехир, а Мурат се е издигнал до поста на изпълнителен директор в семейния холдинг, начело на който е тъща му Шахика. Животът на Неслихан е като в приказка, но в действителност тя живее в замък, построен върху пясък… От години Мурат изневерява на съпругата си с младата и привлекателна художничка Дамла (Сера Кутлубей), чийто живот е белязан от дълбоки емоционални травми от детството…

 

Докато Мурат приема отношенията си с Дамла като неангажираща авантюра с цел забавление, тя буквално се обсебва от него и крои планове как да го получи единствено и само за себе си. За да измести „съпругата“ от сърцето на любимия си, както и от собствения ѝ дом, Дамла започва да следи Неслихан в социалните мрежи и да проучва ежедневието ѝ. Един ден, докато е в сауната на спортния клуб, който посещава, на Неслихан ѝ прилошава, а на помощ ѝ се притичва непознатата за нея Дамла.

 

Вследствие на проявената „доброта“, двете бързо се сближават, а скоро Неслихан узнава „тайната“ на своята нова „приятелка“ – а именно, че има връзка с женен мъж. Преследвана от тъмни сенки от миналото, свързани с починалата ѝ сестра, която е посегнала на живота си, след като е разбрала, че човекът, когото обича, е семеен, Неслихан решава да помогне на Дамла да се събере с мъжа, в когото е влюбена. Това, което обаче тя дори не подозира, е, че е попаднала в коварния капан на Дамла и че нейният любим всъщност е собственият ѝ съпруг. Какво ще последва, когато Неслихан узнае, че е станала част от сложен любовен триъгълник, ще успее ли да спаси брака си с Мурат и до какви крайности е готова да стигне Дамла, за да не бъде отхвърлена?

 

Актьорите:

С „Доброта“ своето дългоочаквано завръщане на малкия екран ще направи очарователната Хатидже Шендил, позната на българските зрители с емблематичната си роля на Дила в едноименния хитов сериал, както и с превъплъщенията си в „Част от мен“ (Елиф) и „Черни планини“ (Гюлхаят). Неин екранен партньор е един от най-големите секссимволи на турското кино и телевизия – Исмаил Демирджи (Дженгиз от „Опасно изкушение“, Галип от „Ирония на съдбата“). Отрицателната роля пък е поверена на неотразимата Сера Кутлубей (Джемре от „Безмилостен град“), която изгражда един от най-сложните образи в лицето на своята героиня Дамла.

Тагове: доброта btv story