Любов по договор

Реклама

Привлекателна, талантлива и обаятелна, Че Санг Ън (Пак Мин Йонг) е живата дефиниция за „идеалната брачна партньорка“. Точно затова, вместо да се омъжва, тя решава да използва уменията си на „потенциална половинка“, предлагайки обвързвания срещу заплащане на мъже, които имат нужда от очарователна съпруга за различни събития. Превръщайки се в перфектната половинка за всеки свой клиент, Че Санг Ън позволява на тези, които се възползват от услугите ѝ, да се наслаждават на спокоен самостоятелен живот, без да се налага да дават каквито и да е обяснения и да се обвързват с доживотен брачен договор.

 

Дългогодишен клиент на Че Санг Ън е енигматичният Чонг Джи Хо (Ко Гьонг Пьо), който се възползва от професионалната ѝ „помощ“ всеки понеделник, сряда и петък. Въпреки че имат сключен договор от цели пет години, Че Санг Ън не знае почти нищо за фиктивния си съпруг, който е забулен в мистерия. Това обаче не ѝ пречи да изпитва чувства към него, които дори тя самата не може да си обясни.

 

Животът на Че Санг Ън се усложнява още повече, когато на хоризонта се появява нов клиент – звездата Канг Хе Джин (Ким Дже Йонг). Той е един от най-популярните актьори в Южна Корея, целящ единствено да угоди на заможното си семейство, което на всяка цена иска да го задоми. Канг Хе Джин представя Че Санг Ън за своя съпруга всеки вторник, четвъртък и събота, а обаянието, с което атрактивният актьор покорява сърцата на почитателките си, не оставя и „професионалистката“ безразлична.

 

Разкъсвана между професионалните си задължения и чувствата, които таи към Чонг Джи Хо и Канг Хе Джин, Че Санг Ън се оказва в нетипична за нея ситуация. Дали ще успее да запази професионализма си, когато сърцето ѝ я дърпа в две различни посоки?

Тагове: btv story