Не съм робот

Реклама

Гледайте епизодите на „Не съм робот“ онлайн от ТУК -->

„Не съм робот“ (I'm Not a Robot) проследява необикновената история на млад мъж с алергия към други хора, който избира да сподели живота си с изкуствен интелект.

Ким Мин-кю е млад предприемач, акционер в един от най-големите финансови холдинги в Южна Корея – „KM Financial“. Въпреки че разполага с неограничени възможности и има атрактивен външен вид, той живее изолиран начин на живот поради силна алергия към други хора. Ким Мин-кю развива силни животозастрашаващи обриви, които бързо се разпространяват по цялото му тяло след каквато и да е форма на кожен контакт с друг човек.

Компанията на Ким Мин-кю работи с екипа на професор Хонг Баек-кюн, който тайно е създал усъвършенстван хуманоиден робот с името „Аджи 3“. Изкуственият интелект има човешки облик, изработен по образ и подобие на бившата приятелка на професора. Хонг Баек-кюн решава да предостави изобретението си на Ким Мин-кю, но в последния момент заложеният код се срива и роботът отказва да се движи. Единственият изход за находчивия професор е да се обърне към бившата си – Джо Джи-а, и да я помоли да се представи за своята двойничка – „Аджи 3“ пред Ким Мин-кю, като в замяна ѝ предлага 10 милиона вона.

В стремежа да развие новостартиралия си собствен бизнес, Джо Джи-а приема предизвикателството и влиза в живота на привлекателния Ким Мин-кю със скрита слушалка в ухото и роботизирани движения… Вярвайки, че пред него стои изкуствен интелект, Ким Мин-кю не получава никаква алергия и започва да споделя живота си с иновативното изобретение 24 часа в денонощието. Учудващо и за самия него, предприемачът започва да усеща необяснима привързаност към красивата „Аджи 3“, която се засилва с всеки изминал ден. Дали е възможно между двамата да се зародят чувства и какво ще последва, когато Ким разбере, че роботът всъщност е… истински човек от плът и кръв?!

Главните роли в продукцията са поверени на едни от най-популярните корейски актьори – Ю Сънг-хо (Ким Мин-кю) и Че Су-бин (Джо Джи-а), превърнали се в любимци на публиката в цяла Азия с въздействащото си екранно партньорство.