Реклама

„Опасни улици“ проследява интригуващите и заплетени случаи, пред които култовият полицейски екип на татко Ръза се изправя всекидневно.

Полицейската сага показва истинското лице на Истанбул, където ежедневието е изпълнено с тревоги и напрежение. Един полицейски екип трябва да въдвори ред и се отдава на мисията си безрезервно и с цялото си сърце.

Без да пренебрегват служебните си задължения, героите преживяват различни драми и вълнения, но силната връзка, която са изградили помежду си, винаги ги крепи и ги кара да се чувстват като семейство.

„Опасни улици“ е истински феномен както у нас, така и в южната ни съседка, където върви от 2006 г. насам. Криминалният хит е един от най-дълго излъчващите се сериали в Турция.

Изпълнителят на главната роля – Зафер Ергин, споделя, че дотолкова се е слял с образа си, че „често самият аз се бъркам и понякога, когато се обадя на непознат по телефона и отсреща ме попитат кой съм, отговарям: „татко Ръза“. Вкъщи всички ме наричат „комисар“, а понякога така се обръщат към мен и хората на улицата“.