Пантанал

Реклама

Гледайте епизодите на „Пантанал“ онлайн от ТУК -->

Бразилският сериал с номинация за най-добра теленовела на тазгодишните награди „Еми“ – „Пантанал“ (Pantanal), гледан от над 150 милиона зрители само в родината си, идва и в България! Историята за една страстна и необуздана любов, развиваща се на фона на едно от най-красивите места на земята – едноименната местност Пантанал – ще задоволява порива на зрителите към далечното, екзотичното и непознатото…

Събитията в премиерния сериал започват още в средата на миналия век, когато земевладелецът Жовентино пристига в местността Пантанал, разположена в щата Мато Гросо, заедно със своя малък син Жозе Леонсио. Той решава да се установи там и с времето се превръща в един от най-големите фермери в областта. Неочаквано за всички, обаче, Жовентино изчезва безследно, оставяйки сина си на произвола на съдбата. Няколко години по-късно, по време на пътуване до Рио де Жанейро, вече порасналият Жозе Леонсион, поел управлението на фермата на баща си, се влюбва в красивата Маделейни, за която се жени. Двамата заживяват в Пантанал, където се ражда синът им Жове.

На Маделейни обаче ѝ липсва живота в града и отчаяна от непрестанната ангажираност на мъжа си, тя бяга от него. Маделейни се завръща при родителите си в столицата заедно с малкия си син, а момчето израства далеч от земите на своя баща. Жозе Леонсио губи попечителството над Жове и макар да не го вижда, изплаща месечна издръжка на майка му за неговото отглеждане. Жове пораства с убеждението, че баща му е мъртъв, а Жозе Леонсио намира наследник в лицето на Тадеу – син на прислужницата Фило, с която навремето е имал еднократни интимни отношения.

20 години по-късно, Жове открива, че баща му всъщност е жив, и тръгва да го търси. Двамата се срещат и се опитват да се опознаят, но се сблъскват с непреодолимата бездна от културни и морални различия. За изненада на всички се появява и трети син на земевладелеца – Жозе Лукаш да Нада. Той пристига в имението по волята на съдбата и открива семейството, което никога не е имал. В Пантанал Жозе Лукаш среща и любовта в лицето на ослепителната Жума Маруа – дива и същевременно чувствена девойка, която е научена от майка си да се защитава от мъжете като лъвица. Въпреки различията си, двамата изживяват красива любовна приказка, развиваща се на фона на едно от най-красивите места на земята. 

В Пантанал живее и Стареца от Рио – възрастен лечител, който се грижи за хората, нападнати от дивите животни в местността. Освен че се говори, че възрастният странник разполага със свръхестествени и загадъчни способности, хората в Пантанал подозират, че това всъщност е Жовентино – изчезналият преди години баща на Жозе Леонсио. Как той ще се намеси в отношенията на останалите герои, предстои да разберем в епизодите на хитовата сага…

В звездния каст на „Пантанал“ зрителите ще видят двамата най-популярни бразилски актьори – Мурило Бенисио, познат на българските зрители с емблематичното си превъплъщение в „Клонинг“, и Жулиана Паеш („Индия – любовна история“, „Силата на желанията“, „Истинска звезда“).