Семейството

Реклама

Гледайте епизодите на „Семейството“, както и в аванс 7 дни преди ефир от ТУК -->

Най-новият сериал с участието на любимеца на българската публика Къванч Татлъту – „Семейството“ (Aile), разбуни духовете с нестандартния си сюжет, основа на който е психоанализата. В интригуващата поредица Къванч влиза в ролята на Аслан – собственик на нощен клуб и глава на влиятелната фамилия Сойкан. Той поема сенчестия бизнес на семейството си след самоубийството на баща си и с всички сили се стреми да го спаси и изсветли. Неочакваната поява на Девин (в чийто образ влиза ослепителната Серенай Саръкая), обаче, преобръща както неговия, така и живота на близките му завинаги…

Историята:

По време на самолетен полет от Измир до Истанбул Аслан (Къванч Татлъту) се запознава с Девин (Серенай Саръкая) – млада и амбициозна психоложка, бореща се сама с превратностите на съдбата и готова на всичко, за да защити единствената си близка – своята сестра. Въпреки че принадлежат към два различни свята и имат коренно различни възгледи за живота, двамата се впускат в бурен любовен романс с непредвидими последствия…

Аслан отвежда любимата си в семейния дом, където с железен юмрук управлява властната му и амбициозна майка Хюлия (Нур Сюрер). През всички тези години тя е съумяла да сплоти фамилията си в духа на тотален матриархат и за нея семейните ценности са над всичко. Хюлия настоява Аслан да живее по нейните правила, но сега се сблъсква с най-големия си страх – да не изгуби авторитета си пред него – в лицето на находчивата Девин.

Провокирана от собствените си демони, психоложката решава да изследва членовете на новата си фамилия и да разбере какво се крие отвъд привидната хармония. Тайните, които разбира с помощта на психоанализата, обаче, променят из основи представата ѝ за „Семейството“. Дали по този начин Девин няма да рискува отношенията си с Аслан, зрителите ще разберат в епизодите на интигуващата поредица.

Актьорите:

Със „Семейството“ Къванч Татлъту бележи завръщането си на малкия екран в Турция след 4-годишна пауза. Негова екранна партньорка е една от най-популярните актриси в южната ни съседка – Серенай Саръкая, позната на зрителите на bTV с ролите си в „Кварталът на богатите“ и „Божествено“. За съвместната си игра, преди броени дни двамата бяха отличени за „Екранна двойка на 2023 г.“ на най-престижните телевизионни награди в Турция – „Златна пеперуда“.