Вярвай в себе си

Реклама

Историята:

Преди 20 години талантливата Сол (Шерон Менезес) се отказва от преследването на мечтата си да стане певица в името на това да създаде стабилно семейство и да отгледа двете си деца. С годините младото момиче, чието сърце винаги е копняло за голямата сцена, се превръща в отдадена и трудолюбива жена, която изкарва прехраната си, като продава домашно приготвена храна в центъра на Рио де Жанейро в компанията на вярната си приятелка Бруна (Карла Кордозо).

 

Наред с динамичната си работа, Сол се грижи всеотдайно за дъщерите си – Дуда (Ману Естевао) и Дженифър (Бела Кампос), като издържа и съпруга си Карлао (Ше Моайс), който остава безработен след пандемията от COVID-19. Потънал в меланхолия, той дори не помага на Сол с домакинската работа, принуждавайки я да се разкъсва между семейните задължения и натовареното ежедневие.

 

Един ден Сол получава поръчка от репетиционната зала на съблазнителния поп певец Луи Лоресо (Жозе Лорето), който забелязва таланта ѝ и ѝ предлага да стане негова беквокалистка и танцьорка. Поради затрудненото си финансово положение, тя приема, но смелото ѝ решение преобръща живота ѝ на 180 градуса. Благодарение на своя талант и неподправен чар, Сол мигновено придобива огромна популярност, а мечтата ѝ да владее сцената с песен и танц започва да става реалност. Наред със славата, Сол трябва да се справи и с комичната „страст“ на Луи към нея, а съдбата ѝ е подготвила още изненади в лицето на младежкото ѝ увлечение Бен (Самуел де Асис) и мъжа, застанал на пътя на любовта им в миналото – Тео (Емилио Дантеш), които отново „нахлуват“ в живота ѝ.

 

Новото амплоа на Сол ѝ създава проблеми както със съпруга ѝ, така и в църковния хор, в който тя пее от години. Разкъсвана от конфликтите в семейството, хорското мнение и страстта си към сцената, тя трябва да направи и невъзможното, за да повярва в себе си, а какво ще ѝ коства да реализира мечтите си докрай, зрителите ще разберат в епизодите на бразилския сериал „Вярвай в себе си“.

 

Главните роли са поверени на обичаните бразилски артисти Шерон Менезес, Самуел де Асис и Емилио Дантеш, а сценарист на поредицата е Росане Свартман, създала едни от най-обичаните теленовели в българския ефир – „Успех“ и „Истинска звезда“.