.

Като на кино

Събота 12:30 по bTV Cinema

Джесика Рот: В "Честита нова смърт" има доста страшни моменти

Това е история за момиче, което се опитва да се самоусъвършенства, но също и да подобри живота на тези около нея, поясни актрисата Руби Модин.

"Чувството е сякаш никога не съм си тръгвала, което е страхотно преживяване. Досега не съм се връщала отново към някой герой или роля. Първоначално бях малко изплашена да скоча за втори път в света на Трий. Притеснявах се дали го правя добре, дали Трий би постъпила така. Но честно казана заради факта, че екипът и актьорският състав са същите, чувствам, че сякаш никога не сме си тръгвали и пак сме на летен лагер", сподели актрисата Джесика Рот относно филма "Честита нова смърт".

"Това е история за някого, който подрежда живота си. История за момиче, което се опитва да се самоусъвършенства, но също и да подобри живота на тези около нея", поясни актрисата Руби Модин.

"Картър е добряк, той е моралният гръбнак на групата. Грижи се всички да са спокойни и хладнокръвни, да знаят, че са на правилното място, че правят това, което трябва", отбеляза актьорът Израел Брусард.