Реклама

Изабел Юпер е специален гост в „Като на кино” тази събота, 12 ноември от 18:00 ч. по bTV Cinema. Една от най-провокативните актриси на френското кино е известна с ролите си в над 100 филма, сред които „Осем жени”, „Пианистката” и „Любов”.

Тази година Юпер е в главната роля на новия филм „Тя” на режисьора на  Пол Верховен („Първичен инстинкт”). „Тя” е е предложението на Франция за „Оскар” тази година и вече обра овации и награди. Изабел Юпер, в ролята на Мишел, не изневерява на провокативния си стил.

„Смятам, че хората харесват провокацията, ако е в това да те накара да се замислиш върху нещо! Да ги притесниш, но по хубавия начин. Всеки има нужда от това понякога, да си зададе въпроси. Провокация просто ей така, заради самата нея, не е интересна”, разказва актрисата пред камерата на „Като на кино”. 

Гости на водещата Стаси Кара в студиото ще бъдат актрисата Йоанна Темелкова и нейния любим – кучето Пърси, който геройски издържа като истински киноман пред камерите на предаването. Младата актриса ще разкаже за най-чаканата си роля – тази на майка. Двете ще обърнат внимание и на хитовите заглавия на тазгодишното издание на „Киномания” в компанията на програматора Владо Трифонов. 

Стаси Кара ще представи и срещата си от плажа на Лос Анджелис с българския аниматор и илюстратор Владимир Тодоров, който е работил с големи имена като Робърт Земекис и по първия филм за приключенията на Хари Потър. Интервюто им има доста изненадващ край.

Видео