.

Дидо от "Д2" и Юлия в очакване на първото си дете

Двойката не издава пола на бебето и засега не са се спрели на име

В студиото на "COOL...t" са Дидо от "Д2" и неговата любима и съпруга Юлия с прекрасната новина, че са в очакване първото си дете. Дидо и Юлия бяха при нас, когато за първи път се показаха като официална двойка, гостуваха отново и след като Дидо спечели "Фермата", а последното им гостуване беше по повод тяхната сватба.

Вокалистът на група D2 Деян Каменов-Дидо и съпругата му Юлия Кулиш очакват първия си наследник.

Двойката не издава пола на бебето и засега не са се спрели на име, но това, което издадоха пред Поли Гергушева е, че Юлия е в петия месец и че очакват бебето да се роди през пролетта.

"Аз първо бях много раздвоен, защото няколко пъти преди това по женски причини на тест за бременност излизаше, че е бременна, а след 2-3 месеца се оказва, че не е. И аз този път хем исках да се зарадвам и да знам, че нещо толкова хубаво ни идва в живота, хем не знаех дали е истина. За това просто се усмихнах и казах: Супер! Искам когато отидеш на изследване да сме сигурни, че е това.", разказа певецът.

Дидо и Юлия се ожениха в стария град в Несебър преди три години, а са заедно от четири. Тя има 10-годишен син от предишен брак, който се казва Игор.

Вижте какво още споделиха Дидо и Юлия във видеото.