Дуетът "Даудия" - кои са Давиде и Клаудия?

Италиански кавър на молитвената песен "Йерусалема" се превърна в летен хит из цял свят

Италиански кавър на молитвената песен "Йерусалема" се превърна в летен хит из цял свят. 

Давиде и Клаудиа записват кавъра на песента като на шега в една неделна сутрин и не подозират, че ще заразят целия свят с ритмичния прочит на известния хит Йерусалема. 

"Решихме да направим кавъра, защото тази песен е наистина известна тук в Италия и ние танцуваме на нея през цялото това време. И си казахме защо да не направим Кавър. А когато я публикувахме беше Уау!"

За броени дни песента стига над 10 милиона гледания по всички социални мрежи. Вълна от почитатели от цял свят се свързват с Даудиа, за да ги поздравят за успеха

Куриозен факт - кавърът не става толкова известен в родината им ИталияТалантът им се простира отвъд творчеството на италиански и английски език, та чак до екзотичния език Зулу

Кавърът е заснет на малка лодка, в спиращото дъха езеро Кастел Сан Винченцо. Интересно е, че песента няма типичната мелодичност на летните хитове и въпреки това завладява международните класации.

Дуетът са стигали до полуфинали на Ексфактор в Румъния и са получавали 4 ДА от участието си в Ексфактор в Англия

Даудиа е съчетание от имената им Давидe и Клаудиа. Те са заедно както в музиката, така и в живота

Клаудия:
"Ние сме заедно и това е нашият дом.
Влюбихме се благодарение на музиката, така че музиката дойде първа в нашата връзка, така че наистина мисля, че музиката идва първо.
Ние разграничаваме нашите животи. Никога не смесваме личния с професионалния живот.
Ние се караме повече на професионално ниво, отколкото за лични проблеми. В лични си живот никога не се караме. Караме се единствено на професионални теми."