.

Киану Рийвс се появи с жена на събитие за първи път от 20 години

И още един актьор продължава да ни изненадва - 70-годишният актьор Ричард Гиър ще става баща за трети път

Актьорът Киану Рийвс се появи с жена на събитие за първи път от 20 години. Хванати за ръка и с преплетени пръсти, 44-годишната Александра Грант и 55-годишният Киану Рийвс от години работят заедно, но сега официално обявиха връзката си. Списание "Пийпъл" разказва, че дамата е художник, а двамата с Киану имат издателска къща. От години Рийвс е добре познат на публиката като един от най-затворените и потайни актьори. Е, очевидно Александра нарушава това правило.

И още един актьор продължава да ни изненадва - 70-годишният актьор Ричард Гиър ще става баща за трети път. Само преди 9 месеца 33 години по-младата му съпруга Алехандра Силва го дари с момиченце. Двамата се ожениха през април миналата година в Испания и се грижат също за децата си от предишни бракове - Гиър има 19-годишен син, а Алехандра е майка на 6-годишно момченце.

А пък колегата на Гиър - Леонардо Ди Каприо определи Грета Тунберг като "лидера на нашето време". Носителят на "Оскар" и еко активистката се срещнаха, за да обсъдят климатичните промени. Ди Каприо публикува две снимки с Грета в Инстаграм и написа: "Малко са моментите в човешката история, когато гласовете на дадени хора се чуват толкова ясно и променят. Но Грета Тунберг се превърна в лидерът на нашето време."