.

Първото лайфстайл шоу, създадено от екипа на bTV Новините

За 6 години в телевизионния ефир COOL…T се утвърди като най-предпочитаното лайфстайл предаване и абсолютен фаворит на зрителите в своя часови пояс.

От март 2019 г., с излизането на Петя Дикова в майчинство, водеща на предаването е Поли Гергушева, която вече 5 години вълнува зрителите със стотиците си репортажи в ефира на bTV на социална и лайфстайл тематика. Тя ще бъде връзката им с най-големите звезди и горещи събития от родния и световния шоубизнес. Всяка събота в рамките на 60 минути  екипът на COOL…T ще продължи да представя без маска и грим всички най-любопитни новини от развлекателната индустрия и света на музиката, киното, театъра и литературата.

Уникалната за родния ефир музикална класация „Топ 5“ и занапред ще подкрепя българските изпълнители и ще дава на зрителите възможност всяка седмица да изстрелват своите любимци в звездния небосклон.

И през новия сезон откровените интервюта, култовите срещи и невероятните истории предстоят, а екипът на предаването съветва да очакваме неочакваното.

coolt, cool...t