Реклама

Всяка събота, точно в 12:30 ч. водещата на предаването – винаги усмихнатата Натали Трифонова, посреща зрителите в новия му модерен дом, за ги отведе на пътешествие в света на музиката, киното, театъра и литературата и да ги информира за най-горещите новини от развлекателната индустрия. Всичко това, съчетано с новия облик, иновативната обстановка и високите технологии на интегрираното 360-градусово студио на bTV.

Натали Трифонова добавя към метеорологичните прогнози и предизвикателството да посвети част от времето си на лайфстайл тематиката и всичко, което е COOLt.

Натали е добре позната на зрителите не само като част от екипа синоптици на bTV, но и като автор на рубриката „По света с Натали Трифонова“ в предаването „Тази събота и неделя“. Тя се присъединява към телевизията през 2016 г., с опит на водеща на прогнозата за времето, лайфстайл предаване и рубрика за позитивни истории. Признава, че любопитството е било водещо в началото на професионалния ѝ път, а днес приема телевизията като свой втори дом.

Екипът на предаването с продуцент Мирослав Василев обещава много изненади, култови срещи и звездни новини.