Красота х2: Гери Дончева и Мис Бразилия 2018

Вижте гостуването на двете изумителни красавици в COOL...T

Красота х2: Гери Дончева и Мис Бразилия 2018

Реклама

Г-це Виторели, освен че трябва да носите короната, кои са отговорностите Ви, които титлата включва?
Първо, аз съм посланик на платформата "Мис Глобал", която цели да даде глас на жените, да промотира образованието, околната среда и приемането на различните култури.

Вие самата сте учител.
Да, по професия съм учител, в Бразилия... Тъкмо правех магистратурата си, когато се включих в "Мис Глобал" и ми се наложи да прекъсна за известно време, за да мога да пътувам по света и да работя за платформата.

Какви са впечатленията Ви от България?
Най-добрите възможни впечатления. Като започнем от храната - храната е много добра, виното също. Но и хората - това беше най-невероятно за мен - българите ми напомнят на моите сънародници. И вие като бразилците сте сърдечни, приятелски настроени и усмихнати - така че, имам най-хубави впечатления.

А децата, с които се срещнахте?
Ние посетихме дом за тийнейджъри-сираци в Стара Загора. Децата там са толкова прекрасни, невероятни са. Виждам толкова много потенциал в тези деца. Наистина смятам, че трябва да се инвестира в тях.

Вярвате ли в клишето, че "красотата ще спаси света"?
Зависи за какъв вид красота говорим. Ако говорим само за външна красота, само за красив външен вид, не мисля, че красотата може да спаси света. Много зависи как използваш красотата си, аз вярвам във вътрешната красота, която можеш да покажеш и да използваш с цел. Ако използваш красотата си за добра кауза, смятам, че да - ние можем да променим нещо.

Цялото интервю вижте във видеото.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg