Певицата Преслава показа дъщеря си Паола

А Роби Уилямс не е излизал от дома си цели три години

В седмицата, в която се навършиха 50 години от изстрелването на историческата мисия на НАСА, която отвежда първите хора на Луната, ние започваме с друго летоброене. Цели три години една от най-щурите звезди на музикалната сцена Роби Уилямс не e излизал от дома си. Това призна певецът пред "The Sun". Роби Уилямс се борил с агорафобия - страх от обществени места с тълпи от хора. Фобията му го приковала за три години вкъщи на дивана, където обстановката е сигурна и спокойна. "Кариерата ми излетя в стратосферата и ме изпрати на Марс. Имах нужда от време, за да се събера и стегна", казва певецът. Той е един от малкото знаменитости признали, че славата не им се е отразила добре.

Обратно у нас, където едно бебе малко по малко започва пътя си към известността. 10-месечната Паола - дъщерята на певицата Преслава, даде една широка усмивка на всички, които отдавна очакваха да видят лицето ѝ. Досега Преслава криеше лицето на дъщеря си и може би затова за броени часове снимката събра над 40 хиляди харесвания в Инстаграм.

И говорейки за снимки в социалните мрежи, именно по този начин певицата Андреа реши да обяви раздялата си с боксьора Кубрат Пулев. Тя публикува снимка с послание: "Твърде съм млада за сватба и твърде стара, за да участвам в детски игри. Наслаждавам се на живота като необвързана". Андреа и Кубрат бяха заедно 12 години. А през това време неведнъж се е говорело за евентуална тяхна раздяла.