В чантата на Анджелина Джоли

И как изненадващо в платформата YouTube се появи документален филм на Би Би Си за кралското семейство, забранен преди половин век от самата Елизабет Втора?

Нека видим най-интересното от света на шоубизнеса тази седмица в хрониката на LadyZone.bg.

Отново майка - Кели Роуланд от "Дестинис чайлд" роди за втори път

На прага на своите 40 певицата Кели Роуланд отново стана майка. Щастливата новина съобщи самата тя в Инстаграм профила си.

Кели Роуланд е станала майка на момче за втори пътПевицата от "Дестинис Чайлд" е родила Ноа Джон на 21 януари

Марая Кери на съд - сестра й я обвини в "публично унижение"

Сестрата на една от най-успешните певици - Марая Кери, Алисън, е завела дело срещу нея на стойност 1,25 млн. долара. Причината е, че е изпитала "емоционален стрес" и "публично унижение" след публикуването на автобиографичната книга на сестра ѝ, озаглавена "Значението на Марая Кери" (The Meaning of Mariah Carey).

Сестрата на Марая Кери я съди за повече от милион долара заради биографичната ѝ книгаКнигата само е задълбочила травмите на Алисън Кери, причинени от ужасяващите сатанински ритуали, в които твърди, че майка ѝ я е принуждавала да участва

Двоен рожден ден - Шакира и Пике празнуват на една дата

И за финал ще споделим с вас интересен факт за една от любимите двойки в шоубизнеса - Шакира и Жерар Пике са родени на една и съща дата, като колумбийската певица е с 10 години по-голяма от своя любим. 

Влюбените Шакира и Жерар Пике – родени на 2 февруари с точно 10 години разликаВ рамките на десетина дни в звездното семейство има цели четири рождени дни!