.

Валери Божинов и любимата му Биляна Дол са отново заедно

Вижте още любопитни новини

В седмица на ожесточени футболни страсти и драми, няма как да не ви разсеем с малко любопитни новини.

Футболистът Валери Божинов и любимата му Биляна Дол са отново заедно! В средата на лятото сръбската красавица обяви, че слага край на отношенията си с Божинов заради силния му нагон. Въпреки че решението изглеждаше доста категорично, само няколко месеца по-късно плъзнаха слухове за тяхно събиране. Преди дни и съвсем официално Биляна Дол потвърди новината със снимка в Инстаграм. На нея двамата с Валери са в ресторант в Белград и изглеждат щастливи.

И още новини от Сърбия - суперзвездата Цеца Величкович ще става баба. Новината съобщи певицата, като публикува снимка на сина си и неговата приятелка в очакване на бъдещия наследник на фамилията.

А певицата и дизайнер Риана отговори на доста неудобния въпрос: Кога ще стане майка? Риана е на корицата на ноемврийския брой на "Вог", а главната редакторка Ана Уинтур я пита мисли ли за дете. Певицата има двегодишна връзка с бизнесмена Хасан Джамил и изглежда, че нещата между тях вървят точно натам.

Очевидно и рапърът Кание Уест се грижи добре за себе си и душата си, защото тези дни обяви, че е приел християнството за своя религия. За това свое решение певецът се е вдъхновил докато подготвя най-новия си албум "Исус е крал", изцяло с госпъл изпълнения.