Димитър Делчев: Целта на това България да получи по-малко ваксини е тайният план на премиера и управляващата партия да има ниска изборна активност

Заради страх у хората, че ще се разболеят, като отидат да гласуват, допълни той

Димитър Делчев, председател на "Движение България на гражданите" - за ваксинирането на всички ангажирани в изборния процес.

"Според официалните данни на българската държава, до края на февруари месец България ще получи такъв брой ваксини, който да не е достатъчен да се ваксинират повече от 85 000 човека. Това означава, че за 3 месеца държавата няма да може да си набави достатъчно ваксини за първата фаза, втората фаза, хората, които са най-уязвими, да не говорим за изборната администрация. Това обаче създава хаос, създава притеснения у хората в широк план. Според нас целта на този хаос, целта на това България да получи по-малко ваксини е тайният план на премиера и управляващата партия да има ниска изборна активност заради страх у хората, че ще се разболеят, като отидат да гласуват. И по тази причина ниската избирателна активност да преферира управляващата партия."

Вижте във видеото целия разговор.

Последни