"Новият парламент": Дани Каназирева, водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив за решението си да стане депутат

Вижте разговора във видеото

Независимо на коя позиция съм, аз мога да съм полезна на Пловдив и региона. Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив Дани Каназирева за решението си да стане депутат в новия парламент.

"Това е естествено продължение на работата ми като областен управител. Познавам проблематиката на Пловдив и региона, както и на национално ниво. Мога да съм полезна, защото съм и юрист. Познавам нормативната уредба в дълбочина“, добави тя.

Каназирева обясни, че бизнесът в Пловдив има нейната подкрепа и се мисли в посока как да няма затваряне на нито един обект в условията на пандемията.

„Освен по проблеми, свързани с пандемията, работих и защитих правата на хората, засегнати в други сектори, имаше доста екопроблеми, които оказват влияние върху условията на живот. Предложихме пътни проекти“, допълни водачът на листат за Пловдив на ГЕРБ-СДС.

Тя поясни, че никога не е променяла принципите си и не е работила в ущърб на обществения интерес. Каназирева подчерта и че лично е била поканена от премиера да е част от листите на коалицията за предстоящите избори.

Вижте целия разговор във видеото.