Анелия: Скоро не са ми носили закуска в леглото

"Казах на Коко: Ще ми вдигаш телефона по всяко време!" - призна певицата в предаването "Мармалад"

„Мъжът трябва да е успял поне колкото жената. Иначе нещата не вървят. Ако жената е по-успяла, тя потиска мъжа“ – призна Анелия пред водещата на „Мармалад“ – Радост Драганова.

„Научих се да се правя на по-простичка пред мъжете. Давам малко заден, за да не ги стресна… Всъщност аз вече имам всичко. Това, което трябва да ми осигури един мъж, аз вече го имам“ – сподели певицата.

„Скоро не са ми носили закуска в леглото, защото не е имало кой. Аз не съм носила, защото предпочитам на мен да ми носят. Какво да направя, че съм такава. Искам всичко да се върти около мен, да ми правят изненади“ – разкри Анелия пред Радост Драганова.

„Моята работа е на периоди, може два пъти в годината да се заема и да направя всичко за година напред. Не искам композиторът, дори и най-добрият, да ми даде просто песента, за да я изпея. Искам да съм част от процеса на създаване…

Следя във всеки жанр какво се случва на пазара и така решавам какъв ще е моят бъдещ проект. Сега с министъра на културата преговаряме за един проект в Турция. Искам да обхванем по-различен пазар“ – сподели певицата.

За бащата на детето й, Анелия коментира:
„Запознах се с Коко Динев, когато бях на 19. На 20 се омъжих, а на 21 родих дъщеря ни. Просто бях дете. Дете, което е израснало в семейство със строга дисциплина. Баща ми ни прибираше със сестра ми вечер, а другите деца оставаха да играят. Помня как приятелките ми отиваха на басейн, а той не ме пускаше… Коко Динев ме направи принцеса. И до днес се шегува с думите: Трябваше да те взема аз, за да не те вземе някой друг.

Той вече си има друго семейство. Нека да са щастливи, не искам да им навлизам в пространството.

Иначе малко съм му набрала напоследък, само да го видя… (смее се). Много мразя да не ми вдига телефона и после да обяснява, че имал работа. Казах му: Ще ми вдигаш по всяко време.

Дъщеря ми Ивон е на 12. Трудна възраст, непрекъснато селфита, каква дреха да си облече, как да си направи косата…, но детето ми е добро. Не мога да се оплача“ – откровена бе Анелия.

Тя не отговори има ли мъж до себе си, но призна, че в новия й дом спалнята ще е 60 кв.м.