.

Ели Логинова за Царичина: След като се върнах от срещата си на космическия кораб, вече бях придобила много повече способности

Истината за Царичина 28 години по-късно

Ели Логинова:
Още от юни 1990 г. получавах информация от моите учители, че ме подготвят за сериозна работа. От юни до декември се случваха много невероятни неща, които отваряха все повече мои възможности. Започнах да сканирам човешкото тяло, да пиша ноти, да говоря в рима... Получавах и силни болки в тялото. Ходих по болници, но всичко беше наред.

Коментирай
публикувай
 • Trifon_ATANASSOV

  Логинова е забравила какви ги дръндолинкаше преди години и как всички записки са й иззети и на всички участници от Армията и НИКОЙ не е останал с някакви доказателства в ръка след Царичина.. Гади ми се от тази тетка вече!

 • Trifon_ATANASSOV

  Абре Венето... Извинявай, че така директно се обръщам, ама всичко има някакви граници... Аз лично донесох 1993 от България дадените ми страници от писмото на Полковник Наплатанов (лека му пръст).. Тук в Германия стават още по-невероятни неща, ама никой не показва като безидейното “Папараци” (щото папараци означава съвсем друг стил на работа и информиране, а не рекламки с Венетка и нейните прелести), а хората са много по-информирани (не казвам по-умни)... Погледайте видеата, които са основни за много процеси и събития в света и се оразовайте! https://youtu.be/u666O5XHZos https://youtu.be/QFLruVT0ZOc https://youtu.be/w_Zob_sbXMw Това, че Армията прави незаконни експерименти в миналото е едно, ма може да се информира човек... Жалко, че някои учени са починали и не може да става дискусия вече ..

 • veesseetto

  Вени,защо я каниш,не виждаш ли че е болна жената !

 • andrei_pl

  Райкова вземи гледай за някоя друга работа вече! От "Папараци", това предаване го превърна в "Паранормално". То не бяха въпроси по тази тема с предишните гости, ама днес направо си покани баш баш от този жанр. Ако исках да гледам луди от третия вид щях да си пусна канал 3 или където там ги дават. БТВ, а вие се замислете дали Вулева не е по-подходяща за подобно шоу!

 • worse_boooy

  тази я вкарайте в лудницата...