.

Роксана показа за първи път сина си в телевизионен ефир

Защо част от колегите на Роксана не я уважиха на сватбата й и как младото семейство се справя с отглеждането на малкия Александър?

„Папараци“ посети Роксана на рождения й ден. Ето какво сподели певицата:

Първите дни след раждането имах следродилна депресия, само плачех без причина... Свекървата много ми помага. Сашко няколко пъти излиза сам на кафе. На третия път майка му ми каза „Взимай си якето и по мъжа ти. Да ги нямаме тия работи, той да пие кафе навън без теб“. Пожелавам на всички такава свекърва.

Леко обидена съм, че някои колеги не ме уважиха на сватбата. По-скоро бях, защото на мен много бързо ми минава. Усещах липсата на Софи Маринова, защото я чувствам много близка. Навремето си мечтаех да бъда като нея. На всеки рожден ден, като духах свещичките, си пожелавах да пея като нея, да съм обичана като нея. И това Господ наистина ми го даде. Впоследствие станахме приятелки, споделяли сме, плакали сме заедно. И на този ден да я няма, просто ми беше тежко.

Трима от гостите, които най-много чаках, не дойдоха, но им прощавам, защото са имали ангажименти. Това са Софи, Стораро и Фики. Те са ми давали хиляди съвети, особено Тони Стораро. В един от най-тежките моменти, когато приключвах предишната си връзка, ми е звънял да пита имам ли нужда от пари.

Надявам се на рождения ден на детето да се реваншират.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg