.

Григор Димитров: В момента важното е да съхраним себе си и да бъдем позитивни

Вижте разговора във видеото!

Водещият се свърза директно в Калифорния с тенисист номер 1 на България Григор Димитров. Любимецът на нацията коментира извънредното положение и дарението, което направи за болницата в Хасково, след което ни разходи с телефона си из комплекса насред пустинята, в който тренира. Включването завърши с послание за единение и с покана от страна на Николаос Гришо да дойде като гост на живо в шоуто след края на извънредното положение. 

Григор Димитров, Николаос Цитиридис
Снимка: Олег Попов

"В момента единственото нещо, което ме кара да продължавам да бъда още по-позитивен, е това, че ще има турнири. Кога? Това не се знае. В момента това не е най-важното нещо. По-важното е да съхраним себе си, да бъдем позитивни, което наистина не е лесно. Свикнали сме на различен начин на живот, което в момента ни кара да научаваме нещо съвсем различно за самите нас. Дори в момента не мога да се погледна като тенисист, ако трябва да си призная", сподели Гришо.

Григор Димитров, Николаос Цитиридис
Снимка: Олег Попов

"В момента сме само аз и моят треньор. Няма фенки, които да се грижат за мен. Ще се прибера в Европа веднага след края на извънредното положение, може би в България. Искам да се събера с роднините и просто да прекараме време заедно. Може би два месеца ще съм в Щатите, след което ще гледам само да се прибера и да съм с любимите си хора"

Григор Димитров, Николаос Цитиридис
Снимка: Олег Попов

"Едно послание към българите: "Винаги ми е харесвало "Съединението прави силата". Трябва да сме сплотени най-вече в такива ситуации. Когато печеля, винаги съм усещал, че печели и България. Имаме голямо сърце и продължаваме напред. Нека обичаме хората около нас - роднините, и да се подкрепяме. Ние сме много силна нация!"

Григор Димитров, Николаос Цитиридис
Снимка: Олег Попов