Вера Йорданова: В модата е пълно с чудовища

Красивата актриса и модел призна, че за роля е готова на всичко и преподаде урок по фински на Николаос

Тя е актриса, тя е модел, тя е лошата в новия сериал на bTV "Белези" и е ужасно добра в това. Красивата Вера Йорданова е специален гост в "Шоуто на Николаос Цитиридис". Първите седем години от своя живот тя е прекарала в Хелзинки, следващите седем - в България, а след това покорява света.

"Живяла съм в България само шест години и то като много малка. След това на 14 се преместих и съм говорила български само с майка ми и баща ми. Но не съм била активно в България, за да говоря български, а всеки език се променя. И като дойдох за снимките, ми беше така малко нанагорно. Имеше някои думички в сценария, които не знаех и се обръщах по някой път към Гугъл транслейт", признава актрисата и модел.

Вера разказа как е получила ролята в хитовия сериал на bTV.

"Свързаха се с мен. Бях в Щатите. Кастинг директорът се свърза с мен и ми разказа за този много вдъхновяващ проект в България. Помолиха ме да направя малко видео с монолог. Направих го, изпратих го и ми отговориха, че искат да направя друг монолог. Аз първо четох за ролята на надежда и след това за ролята на моя персонаж Вера", разказва красивата актриса и модел.

Вера Йорданова призна, че й е било много трудно да влезе в образа на лошата, но един сън, който е имала преди да приеме ролята, тотално я убеждава, че трябва да се впусне в това приключение.

Красавицата всъщност е откритие на Тарантино. Заради него тя е участвала в филм на ужасите "Хостел 2". 

"Куентин Тарантино е продуцент на филма. Режисьорът на лентата ме намери. Те са приятели с Куентин. С него се запознах в студиото, когато правихме войсоувъри, чак след като бяхме снимали целия филми след това се видяхме на премиерата. Влязох в киносалона, където беше премиерата и някой ми каза името. Чух "Вера Джорданова" от другия край на стаята и викам: "А, Куентин знае името ми!"Много хубав момент", разказва актрисата и модел.

Вера Йорданова