Глория: Не допускам в обкръжението ми да има пиявици

След тежко изкаран COVID-19 певицата Глория се завръща с нови песни и видеоклипове към тях

След тежко изкаран COVID-19 певицата Глория се завръща с нови песни и видеоклипове към тях. "Едва не умрях!  Получих огромна подкрепа от феновете си и много им благодаря." - споделя тя относно изкараното заболяване. 

Денят на певицата започва рано и задължително със спорт. "Като цяло съм доста активен човек. Не обичам да мързелувам, да мрънкам и да се оплаквам. Моят ден започва с чаша кафе, лека закуска, спортувам в малкия ми домашен фитнес, след което работя активно по 5-6 часа по различни проекти." - разказва тя за ежедневието си.

Глория отправя към себе си предизвикателството да напише биографична книга. Това й отнема 2 години, след които се появява книгата й "До последната усмивка". Едно от нещата, за които разказва в нея, е първото й качване на сцената. 

"Вероятно съм била на 20-21 години. Тресеше ме ужасна сценична треска, но се научих да я овладявам с годините. Било е през 90-те години. Обичам сцената, песента, публиката и обменът на енергия."

В момента разработва онлайн магазин и модернизира сайта си. Споделя, че не допуска в обкръжението си да има пиявици и може категорично да казва "Не".