За предаването

„Тази събота и неделя“ дава свеж поглед към онова, което вълнува зрителите в дните за почивка и развлечение. Сутрешният уикенд блок на bTV открива есенния сезон 2020 с изнесени студиа на 5 и 6 септември, редица ексклузивни гости и нови авторски поредици.

В минутите с Алекс Кръстева всеки уикенд на фокус ще бъдат актуалните социални и здравни теми, които са част от всекидневието на хората. Водещата ще разговаря и с чужденците, избрали България за втора родина, в специалната поредица „Новите българи“.

тази събота, тази неделя, жени марчева, мариана векилска, диана любенова

Освен с политически сюжети, Жени Марчева ще среща зрителите със семействата на големите българи в рубриката „Наследниците“.

 

тази събота, тази неделя, жени марчева, мариана векилска, диана любенова

Диана Любенова обещава още много любопитни срещи с изявени творци и звезди от родния и чуждия шоубизнес. Водещата ще обърне специално внимание и на силния пол от аудиторията със „Само за мъже“.

„Тази събота и неделя“ продължава и с поредиците, които зрителите обичат –  историите за любов в „Менделсон“ и живота в изчезващите български села в  „Изгубени във времето“. Репортерът на предаването Радиана Божикова започва и нова поредица - „Фотографите“.