Реклама

Сутрешният уикенд блок предлага политематично съдържание в събота и неделя от 7:30 до 11:00 ч. с актуални и любопитни теми.

В съботното издание авторитетният политически журналист Жени Марчева ще продължи да представя своя авторски прочит на горещите теми и събития от седмицата чрез разговори с водещи политически фигури и ексклузивни гости. Водеща на лайфстайл и културни сегменти в съботния ден е Диана Любенова, която ще продължи да радва зрителите с ексклузивни интервюта с холивудски знаменитости, срещи с любими артисти и вдъхновяващи истории.

Журналистът Кристина Газиева се присъединява към съботното издание като водеща и с популярната си рубрика „Спасените“, в която ще продължи да представя вдъхновяващи истории и примери за силата на човешкия дух. В съботната сутрин има време и за кино с Влади Апостолов и за интересни материали от репортерите Цвети Петрунова и Станчо Станчев.

В неделното издание топ разследващият репортер и водещ по актуални теми Мария Цънцарова предлага срещи и коментар по актуалните теми от седмицата, както и актуална информация за всичко важно в неделната утрин. Петя Дикова ще продължи да разказва емоционалните истории на попадналите в капана на зависимостите хора, да засяга важни социални теми и да представя интересни и любопитни истории от културния живот.

Част от неделното издание на предаването са и рубриките на разследващия журналист Тина Ивайлова “GLAS” и на Радиана Божикова – „Наоколо“, в която тя разказва любопитни истории от всички кътчета на България, както и продължаваме да надникваме „В кухнята на Симона“, където певицата Симона Загорова представя вкусни ястия заедно с известни личности.