.

За предаването

„Тази събота и неделя“ дава свеж поглед към онова, което вълнува зрителите в дните за почивка и развлечение.

тази събота, тази неделя, жени марчева, мариана векилска, диана любенова

Мариана Векилска поставя на фокус здравия дух в здраво тяло с чаровния треньор Боби Лазаров и психоложката Магдалена Ангелова.

тази събота, тази неделя, жени марчева, мариана векилска, диана любенова

Освен политически сюжети, Жени Марчева ще разнищва и криминални случаи, както и тайните на езика на тялото в нови рубрики през уикенда заедно с психолога Росен Йорданов. Жени лично ще показва и с какви опасности можем да се сблъскаме по време на път и как да ги избягваме.

тази събота, тази неделя, жени марчева, мариана векилска, диана любенова

Диана Любенова отново ще среща зрителите с изявени творци и звезди от родния и чуждия шоубизнес. В нейния час известни артистични фамилии ще разказват историите на своя живот.

Всяка седмица любовта ще царува в „Менделсон“, от която зрителите научават как започва и продължава връзката на една популярна двойка.

Поредицата „Закуска“ ни показва ритуалите, с които известните хора се събуждат сутрин.

Два пъти месечно Алекс Кръстева разказва своите „Необикновени истории“ за хора и места, които изумяват и изненадват, а Поли Гергушева ще открива и разказва за млади творци в „Талантливите млади“.

В „100 години живот“ Кристина Газиева ще споделя със зрителите по една история на български столетник през чийто поглед ще видим и снимката на времето , в което е живял.