.

Майката на убития Тодор: Нека мойто дете се прибере вкъщи, след като е "лека телесна повреда"

"Надявам се да се преборим със системата и да направим по-добро общество за другите деца и внуци", казва бащата на Тодор

Коментирай
публикувай
 • luXor_6

  Абе , ти си голям и нещастен олигофрен бе , те ако са " МЪЖЕ " няма да направят такова нещо , ако са " МЪЖЕ " няма да сложат край на един човешки живот , ако са "МЪЖЕ" ще се разберат с момчето като ЧОВЕК с ЧОВЕК , но за съжаление , в тях няма нищо човешко ... Тези хора не заслужават да живеят , не заслужават да изпитват радости... Заслужават от тук на татък да изпитват само и единствено страдание , защото сега ако имаше законите от едно време ... то тези ИЗРОДИ щяха да тънат в мъка и страдание !!!

 • SkyLLeNd

  Да се замислят хората преди да удрят ? А тоя пикоч замисля ли се преди да сложи бокса да скача на двама по-големи мъже от него добре са го били!Жалко, че е дал фира да е за урок на всички пишлемета който си мислят, че бойните изкуства ги правят безсмъртни.

 • struto

  Изобщо, усещате ли се какво правите? Че пропагандирате агресия? Че оправдавате агресията? (Стига да е от млад, умен и красив.) Трагедията за родителите е огромна, но това не оправдава изключително тъпоумния начин, по който водещата водИ разговора. И - разбира се - финалът беше много грозен. Ученик, наскоро навършил пълнолетие кара кола, а били имали финансови затруднения??? Аз нямам бокс в колата си, нито бухалки, нито нищо друго подобно - интересно, как съм живял половин век досега? "Който бокс вади, от бокс умира" Не чухте ли изявлението на говорителката на главния прокурор вчера? Сложил си е бокса и излиза. Какво повече? Трябвало е те да застанат мирно и да стоят да ги млати? Едно към едно пресния случай като автобуса в Бургас - само че, там е един кротък чичо, който яде бой от нахакания младеж, а тук нахаканият младеж попадна на биячи - и е мъртъв. Трагедията е огромна, но това не значи,, че трябва да спрем да мислим. И - да - може да се увре и след лека телесна повреда. И след шамар може да се умре. Удрям ти шамар - падаш, удряш си лошо главата - и след малко умираш. Не съм искал да те убия - т.е., имаме причиняване на смърт по непредпазливост. Егати тъпата водеща!!! На родителите им е простено - трагедията им е огромна. Донякъде и на брата, макар че това хленчене за пари накрая беше тъпо (пак повтарям - нямат пари, а пък малко дете, още ученик, вече разполага с лека кола). И изцепката му как и той бил ходел с бокс, "за да се защити" - егати тъпънарщината - да се нарича "защита" това да излезнеш от колата си със сложен бокс на ръката. Ако е търсил само защита - просто щеше да си стои в колата. Но онзи тулуп, дет се беше разпрострял на дивана да говори за интелигентност и водещата бяха гротеска. И защо я нямаше кифлата му? Тя, според мен, също трябва да бъде разследвана като съучастник - беше казала нещо такова - че си сложил бокса и бил излезнал от колата "за да защити честта си, както би направил всеки истински мъж". Пак ще направя паралел с бургаския случай - и в двата случая, сигурен съм, момчетата нямаше да скочат да проявят агресия, ако не бяха с гаджетата си. Уважаеми младежи, присъствието на кифла до вас е опасно за вашето здраве! Избирайте си по-внимателно партньорките - кифлите са само за една нощ, не за постоянно. Но дори и да ги нямаше всички тия съображения - безобразно е да правите такива предавания на етап, на който все още има твърде неясни неща. Когато обвинението за умишлено убийство отпадне, ще извикате ли братята да им се извините? А на децата на братята един ден ще им обяснявате ли присъствието на това предаване в мрежата? Въпросите ми са към управителите на bTV, не към екипа на предаването. Огромна лична трагедия за родителите и безкрайно тъпо поведение на медиите на властта.

 • kemikiss

  С това интервю мисля, че ударихте дъното. Да оставим настрана факта, че сте поканили семейството на починалото момче преди дори да са го изпратили по последния му път. Възможно е самите близки са имали желание да изкажат своята гледна точка за случилото се и ако е така, смятам, че имат правото да го направят. Не разбирам обаче кому бяха нужни въпросите "Ще намерите ли вътрешни сили да преживеете загубата на сина си?", "Какво бихте казали на убийците, ако бяха тук?", "Как си представяте живота без Тодор?", "Как изглеждаше синът ви в моргата?" и т.н. Каква добавена стойност дават въпроси към случая? Изобщо ли не ви беше неудобно да ги напишете и зададете на родители, които преди 5 дни са загубили сина си? Направо нямам думи. Ако бях на мястото на шефовете ви, щях остро да порицая екипа, който е пуснал това в национален ефир.