.

Симеон Василев: Ние имаме нужда от "Прайд", за да заявим, че не сме невидими

Ние сме твърдо против гей парада. Тази година знаем, че ще бъдат мобилизирани над 1200 полицаи от МВР, съответно по закон това е противозаконно, каза Стефан Павлов, зам. председател на ВМРО

 "Охраната на "София прайд" е голяма, защото това е цената на хомофобията в България", заяви Симеон Василев, съорганизатор на шествието за равни права на ЛГБТИ общността и изпълнителен директор на Фондация "Глас".

Стефан Павлов коментира, че не е хомофоб и подкрепя равенството и любовта между хората, но според българското законодателство именно традиционното българско християнско семейство, каквото е по конституция, е в основата на страната ни.

Гледайте цялото предаване на btvplus.bg

Коментирай
публикувай
  • DimanaNM

    от ВМРО наистина ли не можаха да немрят един човек, който да разбира елементарни въпроси и да е способен да върже повече от три изречения?! Чудесно е, когато гостите и журналистите в едно предаване са запознати и подготвени на ниво останалите участници в този разговор, защото се получава смислен диалог. България има отчаяна нужда да се говори на тема ЛГБТИ, но тези разговори биха има много повече тежест, ако дори хората, които са против са адекватни.

  • anafez

    Защо тази овца през цялото време защитаваше гейчето и се нахвърляше върху момчето от ВМРО ? Патката много си е повярвала,че е добра журналистка......