.

Александър Кадиев: На сцената се чувствам най-комфортно

Изпитвам страст към тази работа, казва той за воденето на "Преди обед"

"Отстрани сигурно изглежда лесно, но това е майсторлъкът - да изглежда лесно.

Деси Стоянова държи юздите на предаването, аз търча около каляската. Не си намислям предварително какво ще направя. Аз съм импулсивен човек. Много съм спонтанен и не съм загубил тази спонтанност още", казва той.

"На сцената се чувствам най-комфортно. Но като водещ вече съм по-уверен отпреди. Нямам толкова задръжки. Работата е по-лека, защото се сработихме много добре", допълва той.

Деси, 6 години вече сте заедно на екран със Сашо, как се работи с него?
Да работиш със Сашо е приключение във всеки един смисъл на думата. Категорично е много забавно. Чуваме от апаратната, че остава 1 минута до ефир, Сашо го няма. 30 секунди до ефир, Сашо го няма. 10 секунди до ефир, Сашо продължава да го няма, аз вече се настройвам, че започвам без него, при което той влита и в последната секунда, докато кашът тече, се разполага и започва.
Сашо е мултифункционален човек с много ангажименти и успява да ги съчетава. В този смисъл на него не му представлява никакъв проблем да е в дадена тема, която в ефир разискваме, в следващия момент да използва пет-минутните реклами, за да свърши нещо лично, по телефона да се чуе с някого, с майка си да реши някой въпрос с майка си например котлето в Кокаляне, което жестоко го нерви и така, в следващия момент продължаваме, както си е реда. Това на него не му пречи, той има куп неща да върши, много малко време, предвид, че има и театрални ангажименти и успява да ги съчетае.