Когато децата решават

Актьорът Калин Сърменов ще разкаже за перипетиите си като баща на две деца

Реклама

В следващия епизод на “Такъв е животът - работилница за родители” актьорът Калин Сърменов разказва за перипетиите си като баща на две деца. Той е на гости на родителите от работилницата в с. Генерал Инзово, Ямболско. Заедно с младия татко Галин звездата от сериала “Седем часа разлика” и останалите в групата трябва да решат казуса: Как да накараме детето да си тръгне от детската площадка, въпреки че много му се играе още? Има ли начин да убедим едно дете само да вземе правилно решение и да не се стига до конфликт между него и родителя? С чувство за хумор Калин Сърменов разкрива някои свои хитрости като татко, които са му помогнали да отгледа и възпита голямата си дъщеря с много любов и търпение.

Новите герои на предаването откриваме отново в Плевен,

където майка, дъщеря и баба живеят заедно с много топлина и радост. Любка отглежда 4-годишната си дъщеря с помощта на майка си, защото преди две години съпругът й е заминал на гурбет в чужбина и от тогава не се е прибирал. Как една самотна майка трябва да намери баланса между всеотдайните грижи за детето си и грижите за самата нея? Може ли липсата на единия от родителите да бъде компенсирана от другия? Гледайте “Такъв е животът” в неделя, 3 февруари, от 15 ч. по bTV.

Вили и Ивайло от Левски са на гости на родителите на Вили в родната й къща

Там младата жена се опитва да прилага на практика наученото в работилницата за родители не само към 8-месечната си дъщеря Емилияна, но и към по-малката си сестра Алекс, която е доста палава и с лоши оценки. Вили дори дава съвети за възпитанието на сестра си и се надява срещите на родителите в работилницата да продължат и занапред.

Гледайте „Такъв е животът - Работилница за родители” на 3 февруари, неделя от 15 ч. по bTV.